Închide meniul

„E o problemă genetică! Suntem mămoși!” Explicația lui Mihai Stoica pentru faptul că fotbaliștii români nu se impun în campionatele puternice din Europa

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 februarie 2022, 11:29

„E o problemă genetică! Suntem mămoși! Explicația lui Mihai Stoica pentru faptul că fotbaliștii români nu se impun în campionatele puternice din Europa

Mihai Stoica, alături de Adrian Mititelu Junior

SportPictures / Catalin Ciupureanu/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Stoica e de părere că jucătorii români nu au mentalitatea sârbilor sau a croaților pentru a se putea impune la echipe puternice din Europa. Managerul general al FCSB îi dă dreptate și lui Ladislau Boloni, care a afirmat că nu mai avem jucători care să evolueze la nivelul lui Adrian Mutu și Cristian Chivu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Explicația lui Mihai Stoica pentru faptul că fotbaliștii români nu se impun în campionatele puternice

„Eu zic că asta este o problemă genetică, pentru că nu prea reuşim afară. Suntem mămoşi, nu suntem sârbi sau croaţi, care merg afară şi joacă oriunde ar fi. La noi nu există o echipă de la care să fi plecat jucători şi să fi făcut carieră, nu există, nici măcar Steaua (n.r. FCSB). Fotbaliştii sunt transferaţi în primul rând dacă au valoare.

Nu a avut importanţă la Ianis ce agent are ca să îl ia Rangers şi să trezească interesul echipelor, important este ca atunci când ajungi acolo să joci. Aici Boloni avea dreptate, nimeni nu îl contrazice când spune că nu mai avem jucători să evolueze la nivelul lui Mutu şi Chivu”, a comentat Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Ladislau Boloni, tiradă la adresa fotbaliștilor români

Ladislau Boloni a lansat un nou atac la adresa fotbaliștilor români. Criticat după ce a declarat că România nu mai are jucători talentați, experimentatul antrenor a venit cu noi argumente.

”M-am exprimat greșit. Sunt de acord că talente găsești peste tot. Eu de 15 ani nu mai văd într-un campionat puternic. Jucători talentați avem, valoroși nu avem. Un talent care confirmă, care ajunge în fotbalul european.

Reclamă

Răzvan Marin joacă la Cagliari. Să îl comparați cu Dorinel Munteanu. Ăsta este talent care confirmă. Nu mai avem jucători de genul. Nu pot să îl compar pe Vlad Chiricheș cu Gică Popescu, a declarat Ladislau Boloni, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 Vezi toate știrile
Citește și