Închide meniul

”Jucători talentați avem, valoroși nu avem!” Ladislau Boloni, tiradă la adresa fotbaliștilor români: ”Eu de 15 ani nu îi mai văd într-un campionat puternic!”

Dragoș Vasile Publicat: 3 februarie 2022, 20:11

Reclamă
”Jucători talentați avem, valoroși nu avem!” Ladislau Boloni, tiradă la adresa fotbaliștilor români: ”Eu de 15 ani nu îi mai văd într-un campionat puternic!”

Ladislau Boloni pune presiune pe Edi Iordănescu

Ladislau Boloni, în timpul unui meci / Profimedia

Ladislau Boloni, tiradă la adresa fotbaliștilor români

”M-am exprimat greșit. Sunt de acord că talente găsești peste tot. Eu de 15 ani nu mai văd într-un campionat puternic. Jucători talentați avem, valoroși nu avem. Un talent care confirmă, care ajunge în fotbalul european.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Marin joacă la Cagliari. Să îl comparați cu Dorinel Munteanu. Ăsta este talent care confirmă. Nu mai avem jucători de genul. Nu pot să îl compar pe Vlad Chiricheș cu Gică Popescu, a declarat Ladislau Boloni, potrivit digisport.ro.

Ladislau Boloni îl contestă pe Edi Iordănescu

Ladislau Boloni îl pune la zid pe Edi Iordănescu, selecționerul României. Experimentatul antrenor a fost la un pas de echipa națională, însă nu s-a înțeles cu FRF.

Acum, tehnicianul de 68 de ani a pus tunurile pe oamenii din fotbalul românesc care l-au criticat.

”N-am semnat un contract atât de unilateral cum s-a prezentat la Federație. Nu cred că ați văzut contract care să nu aibă un sfârșit. Chiar am fost bucuros că am ajuns la semnarea contractului. Știam că avem de muncit. Ce a fost valabil la ora 12:00 nu mai a fost valabil la ora 20:00. La telefon a fost valabil, apoi nu. Acest contract putea să se termine după 6 luni de zile. Ei au capacitatea să se elibereze de tine. 

Reclamă

Edi Iordănescu nu este vrednic. Boloni a lucrat 25 de ani în fotbalul occidental. Boloni a fost în vestiar. El este la începutul carierei sale și îi doresc succes. Eu nu aveam voie să dau greș. Exigențele mele erau puse de mine însumi. Pe mine să nu mă învețe nimeni cum trebuie!”, a declarat Ladislau Boloni, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
8
mai
22:31
Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată”
8
mai
22:26
Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge
8
mai
21:56
Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor
8
mai
21:43
Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere
8
mai
21:02
FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată”
8
mai
20:53
Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3
Vezi toate știrile
Citește și