Închide meniul

Tragedie în fotbal! Un jucător de 21 de ani a murit pe teren. Nicio ambulanță nu era prezentă la stadion

Alexandru Ivan Publicat: 5 februarie 2022, 12:20

Reclamă
Tragedie în fotbal! Un jucător de 21 de ani a murit pe teren. Nicio ambulanță nu era prezentă la stadion

Alexandros Lampis a murit la 21 de ani

The Sun

Alexandros Lampis s-a prăbușit în timpul unui meci disputat miercuri în liga a treia din Grecia, între echipele Ilioupoli și Ermionida.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un fotbalist de 21 de ani a murit pe teren

Nicio ambulanță nu a sosit la stadion decât abia la 20 de minute după ce fotbalistul s-a prăbușit, scrie The Sun, timp în care colegii l-au privit îngroziți pe fotbalist. Tânărul de 21 de ani nu a mai putut fii salvat.

Meciul dintre Ilioupoli și Ermionida a fost abandonat în urma incidentului traumatizant.

Ilioupoli a scris pe site-ul clubului: „Aleko al nostru, prietenul nostru, fratele nostru, ai plecat atât de nedrept. Întreaga echipă, tot orașul este în doliu astăzi. Nu mai cuvintele… doar o durere insuportabilă și un nod în stomac. Călătorie bună Alecara.”

Reclamă

Christian Eriksen, un caz fericit

Decesul tânărului fotbalist grec vine la șase luni după ce un alt fotbalist, Christian Eriksen, a trecut printr-o dramă similară. Din fericire, danezul a putut să fie salvat.

Christian Eriksen, în vârstă de 29 de ani, a căzut pe teren şi a avut nevoie de minute în şir de resuscitare la meciul cu Finlanda – Danemarca de la Euro-2020. Jucătorii danezi au făcut un zid în jurul medicilor, pentru a-şi proteja coechipierul, asupra căruia se intervenea cu defribilatorul, iar unii se rugau. Pe teren a intrat şi soţia jucătorului.

După minute bune, arbitrul englez Anthony Taylor a trimis jucătorii finlandezi la cabine. Eriksen a fost scos de pe teren cu targa, aceasta fiind camuflată aproape total de un material alb ţinut în jur de personalul medical, pentru a nu se vedea în interior. Totuşi, în social media au apărut imagini cu Eriksen pe targă, în care jucătorul părea conştient.

Reclamă 4 / 0/3

La mai bine de șase luni distanță, Eriksen a revenit în activitatea sportivă după ce medicii i-au montat un defibrilator intern. El a semnat recent contractul oficial cu Brentford.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și