Închide meniul

„Nu-l mai consider om!” Ilie Năstase s-a dezlănţuit în scandalul momentului. L-a făcut praf pe Ciprian Marica: „Îl dau afară”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 5 februarie 2022, 20:19

Reclamă
„Nu-l mai consider om! Ilie Năstase s-a dezlănţuit în scandalul momentului. L-a făcut praf pe Ciprian Marica: „Îl dau afară

Scandal uriaş între Ilie Năstase şi Ciprian Marica

Colaj Hepta / Facebook

Ilie Năstase continuă seria acuzaţiilor în scandalul momentului cu naşul său, Ciprian Marica. Cei doi se războiesc pe baza sportivă de aproximativ 500.000 de euro care îi poartă numele fostului mare jucător de tenis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase s-a dezlănţuit în scandalul momentului

Ilie Năastase a fost scos de fostul fotbalist din Fundația care administra complexul evaluat la 50.000.000 de euro. Acum, totul se va decide la tribunal după plângerile penale făcute de către Nasty. Terenul bazei sportive e al statului româm, iar Fundația care poartă numele lui Năstase și din care ex-liderul ATP a fost exclus are doar drept de folosință.

Plângere penală făcută de Nasty

Fostul internaţional, Ciprian Marica, este acuzat de faptul că i-ar fi falsificat semnătura lui Ilie Năstase. Ilie Năstase a obținut gratuit administrarea bazei sportive ce are o suprafață de 63.000 mp și e evaluată la peste 50.000.000 de milioane de euro. E concesionată de „Nasty” pe o perioadă de 49 de ani. Fosta bază sportivă „Voința” se numește acum „Nastase&Marica Sports Club”.

„El nu poate să fie naşul meu, pentru că nu e căsătorit. În biserică nu e considerat naş. Cineva căruia îi faci bine şi vine şi-ți bagă cuțitul pe la spate, nu mai am nicio stimă. Nu-l mai consider om. Dacă primesc fundaţia înapoi, îl dau afară în următoarele 20 de minute. Pleacă cu tot de aici. Fundaţia o să mi-o dea înapoi, apoi tot ce a investit, încarcă în camion şi pleacă cu camionul unde vrea. El voia o garanţie pentru investiţii. Eu nu pot să-i dau, că nu sunt eu proprietarul terenului şi nici Fundaţia, noi avem doar o folosinţă. Terenul e al statului forever. El a luat un teren de tenis şi a făcut de fotbal. Dar, uite, faci bine şi…De când a venit a Steaua l-am apreciat. Mi-a plăcut de el cum era. Poate a fost influenţat” a declarat Ilie Năstase, conform realitateasportivă.net.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:08 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 3-2. Penalty ratat de Rrahmani! Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ de la Miami e ACUM, pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța Vezi toate știrile
Citește și