Închide meniul

„Nu-l mai consider om!” Ilie Năstase s-a dezlănţuit în scandalul momentului. L-a făcut praf pe Ciprian Marica: „Îl dau afară”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 5 februarie 2022, 20:19

„Nu-l mai consider om! Ilie Năstase s-a dezlănţuit în scandalul momentului. L-a făcut praf pe Ciprian Marica: „Îl dau afară

Scandal uriaş între Ilie Năstase şi Ciprian Marica

Colaj Hepta / Facebook

Ilie Năstase continuă seria acuzaţiilor în scandalul momentului cu naşul său, Ciprian Marica. Cei doi se războiesc pe baza sportivă de aproximativ 500.000 de euro care îi poartă numele fostului mare jucător de tenis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase s-a dezlănţuit în scandalul momentului

Ilie Năastase a fost scos de fostul fotbalist din Fundația care administra complexul evaluat la 50.000.000 de euro. Acum, totul se va decide la tribunal după plângerile penale făcute de către Nasty. Terenul bazei sportive e al statului româm, iar Fundația care poartă numele lui Năstase și din care ex-liderul ATP a fost exclus are doar drept de folosință.

Plângere penală făcută de Nasty

Fostul internaţional, Ciprian Marica, este acuzat de faptul că i-ar fi falsificat semnătura lui Ilie Năstase. Ilie Năstase a obținut gratuit administrarea bazei sportive ce are o suprafață de 63.000 mp și e evaluată la peste 50.000.000 de milioane de euro. E concesionată de „Nasty” pe o perioadă de 49 de ani. Fosta bază sportivă „Voința” se numește acum „Nastase&Marica Sports Club”.

Citește și:

„El nu poate să fie naşul meu, pentru că nu e căsătorit. În biserică nu e considerat naş. Cineva căruia îi faci bine şi vine şi-ți bagă cuțitul pe la spate, nu mai am nicio stimă. Nu-l mai consider om. Dacă primesc fundaţia înapoi, îl dau afară în următoarele 20 de minute. Pleacă cu tot de aici. Fundaţia o să mi-o dea înapoi, apoi tot ce a investit, încarcă în camion şi pleacă cu camionul unde vrea. El voia o garanţie pentru investiţii. Eu nu pot să-i dau, că nu sunt eu proprietarul terenului şi nici Fundaţia, noi avem doar o folosinţă. Terenul e al statului forever. El a luat un teren de tenis şi a făcut de fotbal. Dar, uite, faci bine şi…De când a venit a Steaua l-am apreciat. Mi-a plăcut de el cum era. Poate a fost influenţat” a declarat Ilie Năstase, conform realitateasportivă.net.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și