Închide meniul

Derapaj incredibil al lui Dan Petrescu. „Bursucul” și-a înjurat un jucător în derby-ul Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 februarie 2022, 8:35

Derapaj incredibil al lui Dan Petrescu. „Bursucul și-a înjurat un jucător în derby-ul Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1

Derapaj incredibil al lui Dan Petrescu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Petrescu a trăit la maximă intensitate meciul din Bănie. În mintulul 28, la scorul de 1-0 pentru CFR Cluj, microfoanele de fond au surprins cum „Bursucul” l-a înjurat pe atacantul Billel Omrani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1 | Derapaj al lui Dan Petrescu

„Joacă, ce m****i mă-tii ai?!”, a tunat Dan Petrescu. În repriza secundă, Billel Omrani a fost primul jucător înlocuit de la CFR Cluj. Atacantul francez a avut și o șansă uriașă de a înscrie, dar a șutat în bară singur cu portarul advers.

Billel Omrani e în centrul atenției la CFR Cluj pentru că la vară își termină contractul și ezită să semneze prelungirea. Rivalele FCSB și Universitatea Craiova s-au interesat de situația atacantului. Laurențiu Reghecampf nu a exclus posibilitatea unui transfer.

17 meciuri a jucat Billel Omrani în Liga 1 pentru CFR Cluj în acest sezon. Francezul are în cont cinci goluri și două assist-uri. Atacantul de 28 de ani joacă pentru ardeleni din 2016, când a venit liber de contract de la Marseille.

Citește și:

Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1 | Dan Petrescu, exasperat

Pentru a treia etapă la rând, CFR Cluj a fost egalată pe final de meci. Dan Petrescu a fost total nemulţumit l-a criticat şi pe arbitrul Ovidiu Haţegan. Campionii spun că au mai avut un penalty. Mai mult, Petrescu este supărat şi de programarea la meciul cu UTA.

Reclamă

„Al treilea meci la rând în care am fost egalaţi pe final aşa dramatic. Au fost prea multe greşeli şi plătim greşelile astea. Am luat gol şi nu trebuia să luăm gol. Am luat eliminare şi nu trebuia să luăm eliminare. Au avut ocazii foarte multe, au meritat egalul. Nu am ce să reproşez la nimemi nimic, sunt prea supărat. Noi peste două zile jucăm. Mulţumim celor care ne ajută să nu mai fim pe primul loc. Cum să pui marţi meciul când meciul nostru se termină duminică. Mi se pare penibil. Sunt foarte trist. E al treilea meci la rând, de aia se întâmplă asta. Când iei gol în ultima secundă ce să mai spui. Am avut penalty la 1-0, s-au dat 6 minute de prelungiri. Noi jucăm peste două zile, nu e corect”, a spus Dan Petrescu, la finalul meciului, conform digisport.ro.

CFR Cluj joacă marţi pe propriul teren, cu UTA, de la ora 17-30, în etapa intermediară

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și