Închide meniul

Universitatea Craiova transferă de la CFR Cluj! Billel Omrani, ofertat de echipa lui Laurențiu Reghecampf: ”Ne-a spus că a discutat cu el!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 februarie 2022, 9:40

Universitatea Craiova transferă de la CFR Cluj! Billel Omrani, ofertat de echipa lui Laurențiu Reghecampf: ”Ne-a spus că a discutat cu el!”

Billel Omrani, ofertat de Universitatea Craiova

Profimedia

Billel Omrani, ofertat de Universitatea Craiova

Billel Omrani se află în ultimele 6 luni de contract cu CFR Cluj, iar Universitatea Craiova vrea să dea marea lovitură. Cristi Balaj, președintele ardelenilor, a dezvăluit că Marian Copilu a luat deja legătura cu atacantul francez. Totul s-a întâmplat înainte ca acesta să fie prezentat oficial la gruparea din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Aşa am înţeles. A fost înaintea unui meci şi nu reprezenta niciun club şi probabil că a luat legătura ca prieten sau nu ştiu ce Dumnezeu. Jucătorul asta ne-a spus, că a luat legătura cu el. Omrani a discutat cu el (n.r. – Marian Copilu). Şi el e în ultimele şase luni”, a declarat Cristian Balaj pentru telekomsport.

Omrani cere cel mai mare contract din Liga 1 pentru a rămâne în Gruia. Neluțu Varga ar trebui să îi achite un salariu lunar de 40.000 de euro ca să îl convingă să joace în continuare în tricoul lui CFR Cluj.

Cotat la 1.6 milioane de euro, Omrani are peste 130 de apariţii pentru CFR Cluj în Liga 1, reuşind să înscrie 30 de goluri.

Citește și:

Gigi Becali se așteaptă ca Billel Omrani să plece de la CFR Cluj

FCSB așteaptă cu interes să vadă ce se întâmplă cu Billel Omrani. Atacantul francez este pe placul lui Gigi Becali, dar patronul roș-albaștrilor este convins că nicio echipă din Liga 1 nu își permite să îi asigure salariul.

Reclamă

Cum să-l vrei pe Omrani? Ca să-l vrei pe Omrani trebuie să te gândești că la ora asta el e un jucător liber, care cred că face trei milioane (n.r. de euro). Atunci nu este idiot ca să semneze dacă nu primește 6-700.000 la semnătură. Eu nu pot să-i dau banii ăștia. Nu ai cum să-l iei pe Omrani. E cel mai bun atacant din România și ca să-l iei pe Omrani trebuie să-i dai 7-800.000 salariu pe an și să-i mai dai și la semnătură.

Deci cum să stea el la CFR? Păi el e prost să semneze? Își ia bani, de ce să semneze? Cică îi dau ăia 40.000 de euro (n.r. salariu lunar). De ce să semneze când el își puate lua 500.000 la semnătură și alți 60.000 pe lună salariu„, a spus Gigi Becali pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și