Închide meniul

FC Argeș – Academica Clinceni 1-0 | ”Vulturii” au câștigat dintr-un ofsaid uriaș! Greșeală gravă de arbitraj la Pitești

Reclamă

Publicat: 6 februarie 2022, 16:50

FC Argeș – Academica Clinceni 1-0 | ”Vulturii” au câștigat dintr-un ofsaid uriaș! Greșeală gravă de arbitraj la Pitești

Greșeală gravă de arbitraj în FC Argeș – Academica Clinceni 1-0

Captură Telekom Sport

Greșeală gravă de arbitraj în FC Argeș – Academica Clinceni 1-0

FC Argeș s-a chinuit cu Academica Clinceni, lanterna roșie din Liga 1. Unicul gol al meciului a venit în minutul 62, însă a fost marcat dintr-un ofsaid uriaș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din centrarea lui Viana, Cristi Dumitru a trimis cu capul, mingea a lovit bara și a ricoșat în fața porții, de unde Kehinde Fatai a înscris. Atacantul nigerian se afla în poziție neregulamentară. Tușierul Florin Păunescu nu a ridicat fanionul, iar ”centralul” Adrian Moroiță a validat reușita.

Echipele care au evoluat în FC Argeș – Academica Clinceni 1-0:

  • FC Argeş: Greab – Dobrosavlevici (Isfan ’46), Turda, Boldor, Latovlevici – Viana, Meza Colli, Rainov (Şerban ’58), Cr. Dumitru – Arias (Tănase ’58), Fatai (Dumitraşcu ’78)
  • Academica Clinceni: Ureche – Holzmann, Sterian, Ştefan – Dumitrache, R. Ion, Moulin, Obedeanu (Cristea ’88), C. Ioniţă (Lis ’80) – Longher (Dima ’67), Ruben Goma (Melniciuc ’46)

În urma acestui rezultat, FC Argeş ocupă locul 8 în clasament, cu 34 de puncte, în timp ce Academica Clinceni este pe 16, cu 11 puncte.

Academica Clinceni așteaptă să i se ridice interdicția la transferuri

Academica Clinceni poate scăpa de interdicția la transferuri. Clubul ilfovean a plătit vineri restanțele finaciare către Aristote N’Dongala, jucător ce a fost legitimat în 2020 la Clinceni și a evoluat 23 de minute într-un singur meci.

Reclamă

Speranțe de salvare pentru Academica Clinceni. Clubul ilfovean a achitat datoriile pe care le avea către Aristote N’Dongala. Astfel, Academica Clinceni a virat 70.000 de euro în conturile fotbalistului. De asemenea, Academica a făcut o plată și către Levski Sofia, în valoare de 19.000 de euro, pentru grila de formare a lui Chandarov.

În acest context, Academica Clinceni așteaptă să i se ridice interdicția la transferuri, ceea ce ar însemna că formația ilfoveană să lupte cu șanse reale pentru evitarea retrogradării.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și