Închide meniul

FC Argeș – Academica Clinceni 1-0 | ”Vulturii” au câștigat dintr-un ofsaid uriaș! Greșeală gravă de arbitraj la Pitești

Publicat: 6 februarie 2022, 16:50

FC Argeș – Academica Clinceni 1-0 | ”Vulturii” au câștigat dintr-un ofsaid uriaș! Greșeală gravă de arbitraj la Pitești

Greșeală gravă de arbitraj în FC Argeș – Academica Clinceni 1-0

Captură Telekom Sport

  • FC Argeș – Academica Clinceni 1-0
  • ”Vulturii” au câștigat dintr-un ofsaid uriaș

Greșeală gravă de arbitraj în FC Argeș – Academica Clinceni 1-0

FC Argeș s-a chinuit cu Academica Clinceni, lanterna roșie din Liga 1. Unicul gol al meciului a venit în minutul 62, însă a fost marcat dintr-un ofsaid uriaș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din centrarea lui Viana, Cristi Dumitru a trimis cu capul, mingea a lovit bara și a ricoșat în fața porții, de unde Kehinde Fatai a înscris. Atacantul nigerian se afla în poziție neregulamentară. Tușierul Florin Păunescu nu a ridicat fanionul, iar ”centralul” Adrian Moroiță a validat reușita.

Echipele care au evoluat în FC Argeș – Academica Clinceni 1-0:

Reclamă
  • FC Argeş: Greab – Dobrosavlevici (Isfan ’46), Turda, Boldor, Latovlevici – Viana, Meza Colli, Rainov (Şerban ’58), Cr. Dumitru – Arias (Tănase ’58), Fatai (Dumitraşcu ’78)
  • Academica Clinceni: Ureche – Holzmann, Sterian, Ştefan – Dumitrache, R. Ion, Moulin, Obedeanu (Cristea ’88), C. Ioniţă (Lis ’80) – Longher (Dima ’67), Ruben Goma (Melniciuc ’46)

În urma acestui rezultat, FC Argeş ocupă locul 8 în clasament, cu 34 de puncte, în timp ce Academica Clinceni este pe 16, cu 11 puncte.

Citește și:

Academica Clinceni așteaptă să i se ridice interdicția la transferuri

Academica Clinceni poate scăpa de interdicția la transferuri. Clubul ilfovean a plătit vineri restanțele finaciare către Aristote N’Dongala, jucător ce a fost legitimat în 2020 la Clinceni și a evoluat 23 de minute într-un singur meci.

Reclamă

Speranțe de salvare pentru Academica Clinceni. Clubul ilfovean a achitat datoriile pe care le avea către Aristote N’Dongala. Astfel, Academica Clinceni a virat 70.000 de euro în conturile fotbalistului. De asemenea, Academica a făcut o plată și către Levski Sofia, în valoare de 19.000 de euro, pentru grila de formare a lui Chandarov.

În acest context, Academica Clinceni așteaptă să i se ridice interdicția la transferuri, ceea ce ar însemna că formația ilfoveană să lupte cu șanse reale pentru evitarea retrogradării.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit Vezi toate știrile
Pe același subiect
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare
Liga 2 • 17 mart., 16:47
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare! Conducerea a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor
Nicolae Dică, gata de o revenire surprinzătoare
Fotbal intern • 15 mart., 8:02
Nicolae Dică, gata de o revenire surprinzătoare: „Rămâne în inima mea!”. Clubul pe care „Nick” vrea să îl antreneze, din nou
Eugen Neagoe, despărţire complicată de actuala echipă după ce a bătut palma pentru revenirea în Liga 1!
Liga 1 • 13 mart., 11:25
Eugen Neagoe, despărţire complicată de actuala echipă după ce a bătut palma pentru revenirea în Liga 1! Ce se întâmplă acum
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular!
Liga 1 • 11 mart., 22:19
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular! Bătălie dură pentru titlu şi pentru evitarea retrogradării!
Eugen Neagoe, conferinţă de presă explozivă! A criticat deschis conducerea
Liga 2 • 7 mart., 19:44
Eugen Neagoe, conferinţă de presă explozivă! A criticat deschis conducerea: „Te antrenezi pe islaz şi vrei să fii FC Barcelona”