Închide meniul

Barcelona – Atletico Madrid | Repriză de vis pentru echipa lui Xavi! Jordi Alba a reușit un gol superb, iar Adama Traore a fost decisiv la debut. Luis Suarez, stelar pe Camp Nou!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 februarie 2022, 18:29

Barcelona – Atletico Madrid | Repriză de vis pentru echipa lui Xavi! Jordi Alba a reușit un gol superb, iar Adama Traore a fost decisiv la debut. Luis Suarez, stelar pe Camp Nou!

FC Barcelona, repriză de vis în derby-ul cu Atletico Madrid

Profimedia

Barcelona, repriză de vis în derby-ul cu Atletico Madrid

A fost nebunie totală pe Camp Nou în prima repriză a derby-ului dintre FC Barcelona și Atletico Madrid. În minutul 8, Carrasco a deschis scorul din pasa lui Luis Suarez, fostul mare jucător al catalanilor. A fost cel mai rapid gol încasat de catalani din 2005 încoace, când marele Fernando Torres marca în doar 37 de secunde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După doar 2 minute, echipa lui Xavi a început asaltul la poarta lui Oblak. Jordi Alba a egalat cu un șut superb, Gabi i-a adus pe catalani în avantaj din pasa debutantului Adama Traore, iar Araujo a stabilit scorul pauzei, din assist-ul lui Ferran Torres.

În urma acestei reprize, Atletico Madrid a încasat trei goluri în prima repriză pentru prima oară din 2015 încoace. Tot FC Barcelona reușea atunci să marcheze de trei ori, în Cupa Spaniei.

Opt jucători sunt pe ”lista neagră” a lui Xavi și vor pleca de la FC Barcelona

FC Barcelona a transferat pe bandă rulantă, iar acum Xavi vrea să se despartă de jucătorii care nu mai fac parte din planurile sale. Nu mai puțin de opt jucători ar urma să plece de pe Camp Nou.

Reclamă

Xavi are de gândă să se despartă la vară de Ousmane Dembele, Sergino Dest, Riqui Puig, Martin Braithwaite, Samuel Umtiti, Clement Lenglet, Oscar Mingueza și Ferran Jutgla, anunță jurnalistul Samuel Mardsen.

Chiar dacă era anunțat ca și plecat, Dembele a rămas la gruparea de pe Camp Nou, după ce nu și-a găsit nicio echipă. Catalanii au avut probleme din cauza bugetului clubului, iar salariul superstarului francez putea împiedica transferul lui Aubameyang.

Situația lui Samuel Umtiti, fotbalist contestat de fani, este diferită față de cea a lui Dembele. Fundașul a semnat prelungirea contractului până în 2026, după ce a acceptat o reducere salarială de 10%. În vârstă de 28 de ani, Umtiti a ajuns să valoreze doar 2 milioane de euro. În urmă cu 2 ani, cota sa de piaţă era de 70 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Clujenii au deschis scorul! Meci vital pentru olteni 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship Vezi toate știrile
Citește și