Închide meniul

Barcelona – Atletico Madrid | Repriză de vis pentru echipa lui Xavi! Jordi Alba a reușit un gol superb, iar Adama Traore a fost decisiv la debut. Luis Suarez, stelar pe Camp Nou!

Dragoș Vasile Publicat: 6 februarie 2022, 18:29

Barcelona – Atletico Madrid | Repriză de vis pentru echipa lui Xavi! Jordi Alba a reușit un gol superb, iar Adama Traore a fost decisiv la debut. Luis Suarez, stelar pe Camp Nou!

FC Barcelona, repriză de vis în derby-ul cu Atletico Madrid

Profimedia

  • Barcelona, repriză de vis în derby-ul cu Atletico Madrid
  • Jordi Alba, execuție superbă

Barcelona, repriză de vis în derby-ul cu Atletico Madrid

A fost nebunie totală pe Camp Nou în prima repriză a derby-ului dintre FC Barcelona și Atletico Madrid. În minutul 8, Carrasco a deschis scorul din pasa lui Luis Suarez, fostul mare jucător al catalanilor. A fost cel mai rapid gol încasat de catalani din 2005 încoace, când marele Fernando Torres marca în doar 37 de secunde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După doar 2 minute, echipa lui Xavi a început asaltul la poarta lui Oblak. Jordi Alba a egalat cu un șut superb, Gabi i-a adus pe catalani în avantaj din pasa debutantului Adama Traore, iar Araujo a stabilit scorul pauzei, din assist-ul lui Ferran Torres.

În urma acestei reprize, Atletico Madrid a încasat trei goluri în prima repriză pentru prima oară din 2015 încoace. Tot FC Barcelona reușea atunci să marcheze de trei ori, în Cupa Spaniei.

Reclamă

Citește și:

Opt jucători sunt pe ”lista neagră” a lui Xavi și vor pleca de la FC Barcelona

FC Barcelona a transferat pe bandă rulantă, iar acum Xavi vrea să se despartă de jucătorii care nu mai fac parte din planurile sale. Nu mai puțin de opt jucători ar urma să plece de pe Camp Nou.

Reclamă

Xavi are de gândă să se despartă la vară de Ousmane Dembele, Sergino Dest, Riqui Puig, Martin Braithwaite, Samuel Umtiti, Clement Lenglet, Oscar Mingueza și Ferran Jutgla, anunță jurnalistul Samuel Mardsen.

Chiar dacă era anunțat ca și plecat, Dembele a rămas la gruparea de pe Camp Nou, după ce nu și-a găsit nicio echipă. Catalanii au avut probleme din cauza bugetului clubului, iar salariul superstarului francez putea împiedica transferul lui Aubameyang.

Situația lui Samuel Umtiti, fotbalist contestat de fani, este diferită față de cea a lui Dembele. Fundașul a semnat prelungirea contractului până în 2026, după ce a acceptat o reducere salarială de 10%. În vârstă de 28 de ani, Umtiti a ajuns să valoreze doar 2 milioane de euro. În urmă cu 2 ani, cota sa de piaţă era de 70 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Mesajul postat de Atletico Madrid pe TikTok, în limba română, pentru Horaţiu Moldovan
Echipa naţională • 26 mart., 13:55
Mesajul postat de Atletico Madrid pe TikTok, în limba română, pentru Horaţiu Moldovan, înainte de Columbia – România
Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona
Fotbal extern • 24 mart., 20:41
Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona! Anunţul făcut de spanioli
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Atletico Madrid - Inter 2-1 (3-2 d.l.d). Echipa lui Horaţiu Moldovan s-a calificat dramatic în sferturile de finală
Liga Campionilor • 13 mart., 23:55
Atletico Madrid – Inter 2-1 (3-2 d.l.d). Echipa lui Horaţiu Moldovan s-a calificat dramatic în sferturile de finală