Închide meniul

”A venit praf la noi!” Mihai Stoica, enervat de un titular de la FCSB: ”El e vinovat, că nu i-a pus nimeni pistolul la tâmplă!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 februarie 2022, 20:33

”A venit praf la noi!” Mihai Stoica, enervat de un titular de la FCSB: ”El e vinovat, că nu i-a pus nimeni pistolul la tâmplă!”

Mihai Stoica e manager general la FCSB

Mihai Stoica, într-un meci pentru FCSB / Profimedia

Mihai Stoica, enervat de un titular de la FCSB

„Șut niciodată nu a mai fost 100% fizic după problemele imense pe care le-a avut. Fiind deja jucătorul nostru, a fost forțat să joace la Clinceni cu probleme la genunchi. A venit praf la noi. Îl durea genunchiul, a fost forțat să joace.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bine, el e vinovat, nu altcineva, că nu i-a pus nimeni pistolul la tâmplă. I-am spus: ”nu pot să cred că tu, știind că ești jucătorul nostru și că urma să vii să joci la noi, în Cupele Europene, ai jucat acolo cu dureri mari la genunchi”. Îl vedeam că aleargă cumva, nu înțelegeam… în fine”, a declarat Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro.

EXCLUSIV. Gigi Becali a anunțat că Adrian Șut nu va mai fi titular la FCSB 

Malcom Edjouma este noul jucător al FCSB. Gigi Becali le-a plătit celor de la FC Botoșani 330.000 de euro pentru mijlocașul defensiv. Acesta va semna un contract pentru următorii 4 ani, iar patronul roș-albaștrilor îi garantează postul de titular.

De asemenea, Adrian Șut a fost anunțat că nu va mai prinde primul 11.  

”Da, l-am luat. Îl mai las două meciuri și vine. A semnat pe 4 ani, iar Botoșani a primit 330.000 de euro. Am băgat-o la vrăjeală cu Miculescu ca să nu aflați voi de Edjouma. 

Reclamă

Nu cred că mai aducem pe cineva. Eu visam de mult timp un jucător închizător care să urce cu mingea la picioare, să dea goluri. Eu nu mai dau bani pe jucători, dar el e ieșit din comun el. Nu o să mai fie Șut titular”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și