Închide meniul

FCSB – FC U Craiova 1948 | Fază controversată pe Arena Națională. Roș-albaștrii au cerut penalty, Istvan Kovacs nici nu a vrut să audă! Proteste vehemente ale lui Keșeru

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 februarie 2022, 21:50

Reclamă
FCSB – FC U Craiova 1948 | Fază controversată pe Arena Națională. Roș-albaștrii au cerut penalty, Istvan Kovacs nici nu a vrut să audă! Proteste vehemente ale lui Keșeru

Claudiu Keșeru, faultat de Achim

Captură Digi Sport

Faza controversată a avut loc în minutul 70, la scorul de 1-1. Achim l-a faultat pe nou-intratul Claudiu Keșeru, care a căzut „secerat”. Istvan Kovacs a intervenit imediat și, spre nemulțumirea jucătorilor lui Mihai Pintilii, nu a acordat penalty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Istvan Kovacs i-a înfuriat pe roș-albaștri în FCSB – FC U Craiova 1948

„Centralul” partidei i-a acordat cartonaș galben jucătorului oltenilor și a dictat lovitură liberă din marginea careului. Keșeru și coechipierii săi au protestat degeaba. Decizia arbitrului nu a putut fi întoarsă.

Claudiu Keșeru
Claudiu Keșeru a cerut penalty

Pe reluări nu s-a observat exact dacă faultul a avut loc în careu. Dacă piciorul lui Keșeru era pe linie, atunci vicecampionii ar fi trebuit să primească lovitură de la 11 metri.

Atacantul intrat în minutul 61, în locul lui Crețu, a fost cel care a executat lovitura liberă și a fost la un pas să marcheze. Popa a respins mingea din vinclu.

Istvan Kovacs a acordat însă penalty în prelungiri, în momentul în care Sidibe l-a faultat pe Ianis Stoica. Chiar Keșeru a marcat, în minutul 90+2!

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima cursă e live, ACUM, în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 3-3. Meci dramatic la Cluj! „Câinii”, egalați în prelungiri 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Diaconu şi Dragoman, eliminate Vezi toate știrile
Citește și