Închide meniul

Fabulos! Un star de la Manchester City s-a îmbătat și n-a fost primit în bar alături de colegi. Pep Guardiola: „Sunt supărat că nu m-au chemat și pe mine!”

Alexandru Ivan Publicat: 8 februarie 2022, 17:29

Reclamă
Fabulos! Un star de la Manchester City s-a îmbătat și n-a fost primit în bar alături de colegi. Pep Guardiola: „Sunt supărat că nu m-au chemat și pe mine!

Pep Guardiola, reacție genială după o escapadă a jucătorilor lui Manchester City

Profimedia

Într-un videoclip scăpat pe internet, jucătorii Kyle Walker, Ryad Mahrez și Jack Grealish sunt surprinși în timpul unei ieșiri în oraș, duminică seara, alături de câțiva membri ai staff-ului tehnic de la Manchester City. Dintre toți, Grealish a fost cel care a ieșit cel mai mult în evidență.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jack Grealish, beat într-un bar din Manchester

Jucătorul englez, îmbrăcat într-un hanorac alb, pare să aibă un schimb de replici mai aprins cu câteva persoane de la intrarea în bar. Potrivit Daily Mail, fotbalistul era beat și i-a fost refuzată intrarea în local.

Clubul Manchester City a reacționat după ce imaginile au ajuns pe internet și a negat că vreunul dintre fotbaliștii din videoclip ar fi fost beat.

Pep Guardiola: „Sunt supărat că nu mai chemat și pe mine!”

Antrenorul lui City, Pep Guardiola, a tratat situatia relaxat. Tehnicianul spaniol și-a apărat jucătorii și a spus că singura lor greșeală a fost că nu l-au invitat și pe el în oraș.

Reclamă
Reclamă 4

„Sunt atât de supărat pentru că nu m-au invitat. Nu-mi place – sper că data viitoare mă vor invita și pe mine la cină. Videoclipul nu a arătat exact ce s-a întâmplat. Doar au luat cina împreună, nu erau beți, s-au distrat. Jucătorii cunosc riscul atunci când ies în oraș, dar vor fi amendați pentru că nu m-au invitat”, a reacționat Pep Guardiola.

Manchester City a mai precizat că fotbaliștii nu au încălcat nicio regulă deoarece s-au aflat în ziua lor liberă. Următorul meci al echipei lui Pep Guardiola e programat miercuri seara, pe teren propriu, cu Brentford.

La jumătatea lui decembrie, Grealish și Foden au venit la antrenament după o noapte petrecută în baruri. Guardiola i-a trimis acasă, iar la meciul următor, cu Newcastle, i-a ținut pe bancă.

Reclamă

Jack Grealish, transfer record la Manchester City

Jack Grealish a semnat vara trecută un contract valabil până în 2026 cu Manchester City. El a preluat imediat tricoul cu numărul 10.  Manchester City a plătit 100 de milioane de lire sterline (117 milioane de euro)  ca să-l aducă pe mijlocașul englez de la Aston Villa.

24 de meciuri a jucat Grealish pentru Manchester City în acest sezon, în toate competițiile. Englezul a înscris trei goluri și a oferit tot atâtea pase de gol.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:49

Mihai Chiruţă s-a calificat în sferturile de finală, la simplu masculin, la Jocurile Olimpice 2024

10:47

„I-am dat ce a vrut el!” Oferta uriașă pe care Gigi Becali i-a făcut-o unui jucător! Care sunt cerințele fotbalistului

10:38

Noi detalii despre negocierile dintre Gică Hagi şi Răzvan Burleanu: „Gică are niște pretenții destul de greu de acceptat”

10:20

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

10:15

Foto„Spectacol amețitor!” Reacții împărțite, după festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice! Cât a costat întregul eveniment

10:05

LIVE VIDEOCursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia e ACUM, live în AntenaPLAY

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1
Citește și