Închide meniul

Aroganța lui Jack Grealish după debutul la Manchester City. „Nu e niciun jucător ca mine aici!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 august 2021, 17:06

Aroganța lui Jack Grealish după debutul la Manchester City. „Nu e niciun jucător ca mine aici!

Aroganța lui Jack Grealish la Manchester City

Profimedia

Jack Grealish a prins încredere după transferul la Manchester City și se simte deja ca acasă pe Etihad. Englezul consideră că niciun jucător al lui Guardiola nu se aseamănă cu el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aroganța lui Jack Grealish după ce a semnat cu Manchester City

”Nu este niciun jucător ca mine în lotul lui Manchester City. Raheem și extremele pot face și faza defensivă, Riyad este un fin dribleur, iar Phil are câte un pic din toate. Simt că pot ajuta mult echipa, acesta este motivul pentru care managerul m-a adus aici.

Chiar dacă sunt extremă, optar, decar sau nouă fals, simt că pot ajuta mult. Antrenorul va alege postul pe care voi juca. Toată lumea este disperată să joace sub comanda lui Guardiola. Pep a fost un factor decisiv în venirea mea aici”, a declarat Jack Grealish, citat de goal.com.

Grealish a debutat deja pentru Manchester City. Guardiola l-a aruncat în luptă în Supercupa Angliei, pierdută însă de „cetățeni” în fața lui Leicester City, scor 0-1.

Jack Grealish a semnat un contract valabil până în 2026 și va fi noul decar al cetățenilor. 100 de milioane de lire sterline (117 milioane de euro) a plătit Manchester City ca să-l aducă pe mijlocașul englez de la Aston Villa.

Reclamă

Cei mai scumpi jucători transferaţi în această vară

1. Jack Grealish: 117 milioane de euro (Manchester City)
2. Jadon Sancho: 85 de milioane de euro (Manchester United)
3. Achraf Hakimi: 60 de milioane de euro (PSG)
4. Ben White: 58 de milioane de euro (Arsenal)
5. Dayot Upamecano: 42 de milioane de euro (Bayern)

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și