Închide meniul

Dinamo – Universitatea Craiova | ”Luăm niște goluri antologice!” Flavius Stoican, îngrijorat înainte de derby: ”Viitorul este spre retrogradare!”

Dragoș Vasile Publicat: 9 februarie 2022, 12:03

Reclamă
Dinamo – Universitatea Craiova | ”Luăm niște goluri antologice!” Flavius Stoican, îngrijorat înainte de derby: ”Viitorul este spre retrogradare!”

Flavius Stoican, antrenorul lui Dinamo

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Flavius Stoican, îngrijorat înainte de Dinamo – Universitatea Craiova

”Dacă vom reuși să câștigăm, va fi o surpriză. Trebuie să nu cedăm. Starea de spirit nu este la cotele pe care mi le doresc. Sunt momente în care dominăm, dar începe o temere. Luăm niște goluri antologice. Sunt niște probleme de lot. Gândul meu acolo este, cum vom face față. Când intrăm în teren, ne gândim să câștigăm. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Realitatea aceasta este. Vrem să schimbă realitatea viitorului. Viitorul este spre retrogradare. Nu a fost o situație confortabilă și nu este. A fost greu, venim. Oamenii nu mai cred. Indiferent cine va fi antrenor, această echipă nu va retrograda. Văd această dorință a lor. Pe Ivanov îl văd la antrenamente cum joacă. O poate face și cu trei cucuie”, a declarat Flavius Stoican la conferința de presă.

Ionel Dănciulescu, în pragul disperării după ce Dinamo a fost umilită de FC Botoșani

Botoșani – Dinamo 4-0. Dinamo trece prin cea mai grea perioadă din istoria clubului. Ionel Dănciulescu susține că doar o minune o mai poate salva de la retrogradare. ”Câinii roșii” sunt la 11 puncte de locul de barajul de salvare, cu șase etape rămase de disputat.

„Stoican a schimbat sistemul la pauză, a încercat să joace ofensiv. Trebuia să riște, a făcut lucrul acesta. Botoșani are o echipă mult mai bună decât Dinamo în acest moment, au câștigat fără niciun fel de problemă. Dinamo va avea foarte multe puncte de recuperat.

Acum sunt 11 puncte, dar este posibil ca până la play-out să fie și mai mare diferența, având în vedere ce program are Dinamo. Astăzi n-am văzut nici atitudine, jucătorii erau fără vlagă, blazați. Perspectiva este groaznică, nici nu vreau să mă gândesc. Dacă nu se întâmplă vreo minune, e greu ca Dinamo să rămână în Liga 1.

Reclamă

Eu în general sunt un tip optimist…. Dinamo nu joacă bine, nu adune puncte și campionatul se va termina. Nu e timp! Mai sunt șase etape, plus nouă meciuri în play-out, echipa poate fi salvată, dar nu așa! Botoșani este o echipă bună, are jucători cu calitate”, a spus Danciu, citat de digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:20 LIVE TEXTReal Madrid – Alaves se joacă ACUM! Ianis Hagi este titular în meciul de pe Santiago Bernabeu 23:09 Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid 23:04 Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol 22:28 LIVE TEXTTottenham – Manchester City se joacă ACUM! Radu Drăguşin, titular în duelul crucial pentru titlu! Intervenţie uriasă a românului 22:09 „Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid 22:05 Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate” 21:48 Fanii lui Tottenham, reacţii împărţite după ce Radu Drăguşin a fost titularizat cu Manchester City: „Postecoglou e fan Arsenal!” 21:04 Luis Enrique s-a săturat de întrebările despre Kylian Mbappe la Real Madrid: „Cred că am răspuns perfect” 21:01 Suma pe care Gigi Becali trebuie să o plătească, de fapt, pentru transferul lui Louis Munteanu! Fiorentina i-a stabilit preţul 20:07 „A fost uitată!” Reacţia presei internaţionale, după ce Simona Halep nu a primit wild-card la Roland Garros Vezi toate știrile
Citește și