Închide meniul

Dinamo – Universitatea Craiova | ”Luăm niște goluri antologice!” Flavius Stoican, îngrijorat înainte de derby: ”Viitorul este spre retrogradare!”

Dragoș Vasile Publicat: 9 februarie 2022, 12:03

Reclamă
Dinamo – Universitatea Craiova | ”Luăm niște goluri antologice!” Flavius Stoican, îngrijorat înainte de derby: ”Viitorul este spre retrogradare!”

Flavius Stoican, antrenorul lui Dinamo

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Flavius Stoican, îngrijorat înainte de Dinamo – Universitatea Craiova

”Dacă vom reuși să câștigăm, va fi o surpriză. Trebuie să nu cedăm. Starea de spirit nu este la cotele pe care mi le doresc. Sunt momente în care dominăm, dar începe o temere. Luăm niște goluri antologice. Sunt niște probleme de lot. Gândul meu acolo este, cum vom face față. Când intrăm în teren, ne gândim să câștigăm. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Realitatea aceasta este. Vrem să schimbă realitatea viitorului. Viitorul este spre retrogradare. Nu a fost o situație confortabilă și nu este. A fost greu, venim. Oamenii nu mai cred. Indiferent cine va fi antrenor, această echipă nu va retrograda. Văd această dorință a lor. Pe Ivanov îl văd la antrenamente cum joacă. O poate face și cu trei cucuie”, a declarat Flavius Stoican la conferința de presă.

Ionel Dănciulescu, în pragul disperării după ce Dinamo a fost umilită de FC Botoșani

Botoșani – Dinamo 4-0. Dinamo trece prin cea mai grea perioadă din istoria clubului. Ionel Dănciulescu susține că doar o minune o mai poate salva de la retrogradare. ”Câinii roșii” sunt la 11 puncte de locul de barajul de salvare, cu șase etape rămase de disputat.

„Stoican a schimbat sistemul la pauză, a încercat să joace ofensiv. Trebuia să riște, a făcut lucrul acesta. Botoșani are o echipă mult mai bună decât Dinamo în acest moment, au câștigat fără niciun fel de problemă. Dinamo va avea foarte multe puncte de recuperat.

Acum sunt 11 puncte, dar este posibil ca până la play-out să fie și mai mare diferența, având în vedere ce program are Dinamo. Astăzi n-am văzut nici atitudine, jucătorii erau fără vlagă, blazați. Perspectiva este groaznică, nici nu vreau să mă gândesc. Dacă nu se întâmplă vreo minune, e greu ca Dinamo să rămână în Liga 1.

Reclamă

Eu în general sunt un tip optimist…. Dinamo nu joacă bine, nu adune puncte și campionatul se va termina. Nu e timp! Mai sunt șase etape, plus nouă meciuri în play-out, echipa poate fi salvată, dar nu așa! Botoșani este o echipă bună, are jucători cu calitate”, a spus Danciu, citat de digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” Vezi toate știrile
Citește și