Închide meniul

Florin Răducioiu îl susține pe Flavius Stoican! Dinamo îi spune ”pas” lui Dusan Uhrin, favoritul fanilor: ”Nu este momentul să vorbim despre schimbarea antrenorului!”

Dragoș Vasile Publicat: 9 februarie 2022, 13:10

Reclamă
Florin Răducioiu îl susține pe Flavius Stoican! Dinamo îi spune ”pas” lui Dusan Uhrin, favoritul fanilor: ”Nu este momentul să vorbim despre schimbarea antrenorului!”

Florin Răducioiu a primit explicații de la doctorul Bresciei, în legătură cu perfuziile roz

EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Florin Răducioiu îl susține pe Flavius Stoican

Florin Răducioiu este de părere că Flavius Stoican trebuie lăsat să își îndeplinească obiectivul principal. Team-managerul nu crede că varianta Dusan Uhrin, pe care fanii o cer, o poate ajuta pe Dinamo în acest moment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„E o situație inedită la Dinamo. Eu sunt aici de câteva săptămâni, apreciez enorm faptul că fanii ajută economic clubul într-un moment complicat. Nu cred că fanii trebuie să conducă clubul Dinamo. Nu cred că fanii trebuie să conducă clubul, dar apreciem enorm ce fac. Asta e părerea mea. Nu este momentul ideal pentru a vorbi despre schimbarea antrenorului.

Asta nu va rezolva problema, nu face bine să vorbim acum despre un posibil înlocuitor al lui Flavius. Este părerea lor, o respectăm, dar nu este momentul să vorbim despre asemenea lucruri! Vina o avem toți, e clar. Ceva nu funcționează, rezultatele sunt negative, dar sunt convins că un rezultat pozitiv va schimba moralul jucătorilor”, a declarat Florin Răducioiu, la conferința de presă a meciului cu Universitatea Craiova.

Flavius Stoican, îngrijorat înainte de derby-ul Dinamo – Universitatea Craiova

Flavius Stoican a prefațat derby-ul Dinamo – Universitatea Craiova. ”Câinii” vin după umilința cu FC Botoșani, scor 0-4, iar antrenorul este îngrijorat. În tur, gruparea din Ștefan cel Mare a suferit o nouă umilință, scor 0-5.

”Dacă vom reuși să câștigăm, va fi o surpriză. Trebuie să nu cedăm. Starea de spirit nu este la cotele pe care mi le doresc. Sunt momente în care dominăm, dar începe o temere. Luăm niște goluri antologice. Sunt niște probleme de lot. Gândul meu acolo este, cum vom face față. Când intrăm în teren, ne gândim să câștigăm. 

Reclamă

Realitatea aceasta este. Vrem să schimbă realitatea viitorului. Viitorul este spre retrogradare. Nu a fost o situație confortabilă și nu este. A fost greu, venim. Oamenii nu mai cred. Indiferent cine va fi antrenor, această echipă nu va retrograda. Văd această dorință a lor. Pe Ivanov îl văd la antrenamente cum joacă. O poate face și cu trei cucuie”, a declarat Flavius Stoican la conferința de presă.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO 23:52 Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat 23:46 Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti 23:32 Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League 23:24 „Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0 23:16 Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!” 22:55 Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon 22:35 LIVE VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus un nou titlu! Imagini live cu sărbătoarea de pe stadion 22:34 Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit 22:32 „Eroic!” Reacţia presei din Grecia, după ce PAOK a câştigat titlul! Laude la scenă deschisă pentru Răzvan Lucescu Vezi toate știrile
Citește și