Închide meniul

”Totul a plecat de la un măscărici!” Povestea fotbalistului român vândut pe 15 kilograme de cârnați a făcut înconjurul lumii! Ce scriu britanicii despre ”transfer”

Reclamă

Publicat: 9 februarie 2022, 13:59

”Totul a plecat de la un măscărici!” Povestea fotbalistului român vândut pe 15 kilograme de cârnați a făcut înconjurul lumii! Ce scriu britanicii despre ”transfer”

Povestea fotbalistului român vândut pe 15 kilograme de cârnați a făcut înconjurul lumii

Facebook Marius Cioară

Povestea fotbalistului român vândut pe 15 kilograme de cârnați a făcut înconjurul lumii

Marius Cioară a devenit celebru în întreaga lume datorită transferului său care a uimit lumea fotbalului. În 2006, fotbalistul trebuia să ajungă de la UTA Arad la Regal Horia în schimbul a 15 kilograme de cârnați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta era legitimat la Romvest Arad, echipă care nu mai avea nevoie de serviciile sale. Arădenii voiau să îl cedeze definitiv ”Bătrânei Doamne”.

Cele două cluburi negociau transferul său, care a fost la un pas de realizare, dar fotbalistul a decis să se retragă și să plece în Spania.

Povestea a ajuns și în Anglia, iar britanicii de la Daily Star l-au inclus pe în fruntea unei liste cu transferuri bizare din fotbalul mondial. ”Mutarea nu s-a mai realizat, după ce fotbalistul a fost rușinat”, au notat aceștia.

Marius Cioară, enervat de ”transferul” său

”Totul a plecat de la un măscărici, căruia nu vreau nici să-i pronunţ numele! Era preşedinte la UTA acum opt ani şi se ţinea numai de caterincă. Eu ajunsesem atunci la UTA, dar am avut tot felul de probleme medicale şi am fost trimis la echipa a doua, spunea Marius Cioară, în 2014, pentru libertatea.ro.

Reclamă

Dezamăgit de fotbalul românesc, Cioară a dezvăluit care este singura echipă pe care o susține.

”Fotbalul românesc e dezastru! La majoritatea meciurilor din Liga I te ia, pur şi simplu, somnul! Steaua este singura echipă din România care îmi place. Se vede că a fost şi este pregătită de antrenori şcoliţi în fotbalul din Vest, precum Laurenţiu Reghecampf şi Costel Gâlcă. Am fost şi pe stadion să-i văd pe stelişti atunci când au jucat la Madrid, cu Real… Atunci când a dat Nicoliţă acel celebru autogol”, mai spunea fotbalistul, potrivit sursei citate.

Marius Cioară s-a retras după ”transferul” celebru

În timp ce echipele negociau ”transferul” său, Marius Cioară s-a lăsat de fotbal și a plecat în Spania. Vestea i-a întristat pe șefii clubului Regal Horia.

Reclamă 4 / 0/3

„E o dublă lovitură pentru noi. Am pierdut un jucător tânăr, de mare perspectivă, dar și mâncarea echipei pentru două săptămâni”, a transmis unul dintre șefii clubului, citat de theplaymaker.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și