Închide meniul

”Totul a plecat de la un măscărici!” Povestea fotbalistului român vândut pe 15 kilograme de cârnați a făcut înconjurul lumii! Ce scriu britanicii despre ”transfer”

Publicat: 9 februarie 2022, 13:59

”Totul a plecat de la un măscărici!” Povestea fotbalistului român vândut pe 15 kilograme de cârnați a făcut înconjurul lumii! Ce scriu britanicii despre ”transfer”

Povestea fotbalistului român vândut pe 15 kilograme de cârnați a făcut înconjurul lumii

Facebook Marius Cioară

  • Povestea fotbalistului român vândut pe 15 kilograme de cârnați a făcut înconjurul lumii
  • Ce scriu britanicii despre ”transfer”

Povestea fotbalistului român vândut pe 15 kilograme de cârnați a făcut înconjurul lumii

Marius Cioară a devenit celebru în întreaga lume datorită transferului său care a uimit lumea fotbalului. În 2006, fotbalistul trebuia să ajungă de la UTA Arad la Regal Horia în schimbul a 15 kilograme de cârnați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta era legitimat la Romvest Arad, echipă care nu mai avea nevoie de serviciile sale. Arădenii voiau să îl cedeze definitiv ”Bătrânei Doamne”.

Cele două cluburi negociau transferul său, care a fost la un pas de realizare, dar fotbalistul a decis să se retragă și să plece în Spania.

Reclamă

Povestea a ajuns și în Anglia, iar britanicii de la Daily Star l-au inclus pe în fruntea unei liste cu transferuri bizare din fotbalul mondial. ”Mutarea nu s-a mai realizat, după ce fotbalistul a fost rușinat”, au notat aceștia.

Citește și:

Marius Cioară, enervat de ”transferul” său

”Totul a plecat de la un măscărici, căruia nu vreau nici să-i pronunţ numele! Era preşedinte la UTA acum opt ani şi se ţinea numai de caterincă. Eu ajunsesem atunci la UTA, dar am avut tot felul de probleme medicale şi am fost trimis la echipa a doua, spunea Marius Cioară, în 2014, pentru libertatea.ro.

Reclamă

Dezamăgit de fotbalul românesc, Cioară a dezvăluit care este singura echipă pe care o susține.

”Fotbalul românesc e dezastru! La majoritatea meciurilor din Liga I te ia, pur şi simplu, somnul! Steaua este singura echipă din România care îmi place. Se vede că a fost şi este pregătită de antrenori şcoliţi în fotbalul din Vest, precum Laurenţiu Reghecampf şi Costel Gâlcă. Am fost şi pe stadion să-i văd pe stelişti atunci când au jucat la Madrid, cu Real… Atunci când a dat Nicoliţă acel celebru autogol”, mai spunea fotbalistul, potrivit sursei citate.

Marius Cioară s-a retras după ”transferul” celebru

În timp ce echipele negociau ”transferul” său, Marius Cioară s-a lăsat de fotbal și a plecat în Spania. Vestea i-a întristat pe șefii clubului Regal Horia.

Reclamă 4 / 0/3

„E o dublă lovitură pentru noi. Am pierdut un jucător tânăr, de mare perspectivă, dar și mâncarea echipei pentru două săptămâni”, a transmis unul dintre șefii clubului, citat de theplaymaker.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cât ar fi plătit acum Real Madrid sau Barcelona pentru "Regele" Gică Hagi
Fotbal • 3 mart., 15:11
Cât ar fi plătit acum Real Madrid sau Barcelona pentru „Regele” Gică Hagi! Ilie Dumitrescu a fixat prețul: „Oho… era rar!”
Farul Constanța, transfer de la fosta adversară FC Urartu
Liga 1 • 30 aug., 18:41
Farul Constanța, transfer de la fosta adversară FC Urartu. Narek Grigoryan este noua achiziție a campioanei
Andrea Compagno a primit ofertă spectaculoasă la arabi
Liga 1 • 26 mai, 10:32
Andrea Compagno, ofertă spectaculoasă la arabi! Gigi Becali este gata să vândă golgheterul de la FCSB: „Poate să plece!”
Florinel Coman s-a prăbuşit emoţional după Farul - FCSB 3-2
Fotbal intern • 18 apr., 18:38
Florinel Coman a recunoscut că vrea să se transfere de la FCSB: „E clar, dacă vine oferta, plec!”
Paul Papp a avut o declarație incredibilă la prezentarea oficială de la Petrolul
Fotbal intern • 16 feb., 18:44
Paul Papp, declarație incredibilă la prezentarea oficială de la Petrolul: „Cei de aici m-au dorit de foarte mult timp, de două săptămâni!”