Închide meniul

”Tupeu obraznic!” Cornel Dinu l-a făcut praf pe Flavius Stoican după Dinamo – Universitatea Craiova 1-6: ”Fostul lui antrenor și-a dat o palmă când a fost numit la echipă!”

Dragoș Vasile Publicat: 11 februarie 2022, 7:48 / Actualizat: 11 februarie 2022, 10:16

Reclamă
”Tupeu obraznic!” Cornel Dinu l-a făcut praf pe Flavius Stoican după Dinamo – Universitatea Craiova 1-6: ”Fostul lui antrenor și-a dat o palmă când a fost numit la echipă!”

Cornel Dinu l-a făcut praf pe Flavius Stoican după Dinamo – Universitatea Craiova 1-6

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Cornel Dinu l-a făcut praf pe Flavius Stoican după Dinamo – Universitatea Craiova 1-6

Cornel Dinu l-a criticat în termeni duri pe Flavius Stoican. Discursul de la finalul eșecului istoric cu Universitatea Craiova, scor 1-6, l-a iritat pe ”Procuror”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Parcă a lăsat câteva idei, că poartă şi el o anumită vină. Aş explica, că parcă şi-a pierdut ochelarii. Acest discurs e înfriorător, că un om care are demnitate fotbalistică şi nu eşti o făcătură intrată în a conduce echipe de pe margine, atunci nu te mai prezinţi la interviuri. Spui <<Domnul Mureşan, am, plecat!>>. Tupeu obraznic, asta e caracterizarea lui. Peste tot a fost, n-a făcut nimic în fotbal şi nu se justifică aducerea lui la Dinamo.

Prin jucătorii aduşi, în special prin aşa zisul motivator Stoican, şi felul în care a încropit nu acest cocktail, e un carcaletele de echipă. Acum o lună de zile, un fost antrenor al lui Stoican, care-l cunoaşte bine, când a auzit că a fost numit antrenor la Dinamo, şi-a dat o palmă peste faţă. Da, un antrenor din străinătate”, a răbufnit Cornel Dinu, potrivit telekomsport.ro.

Flavius Stoican, distrus după Dinamo – Universitatea Craiova 1-6

Flavius Stoican şi-a găsit cu greu cuvintele după o nouă umilinţă pe banca celor de la Dinamo. Stoican a vorbit şi despre viitorul său şi a spus că va rămâne la echipă atâta timp cât poate ajuta echipa să evite retrogradarea.

Chiar nimic, fără cuvinte. Am făcut un meci prost. La primul şut am luat gol. Ca joc, a fost unul slab, multe greşeli. Am încercat să schimbăm sistemul să jucăm cu 5 fundaşi şi să nu mai oferim cadouri. Toţi suntem vinovaţi. Încercăm să scoatem cât putem din fiecare meci. Astăzi am văzut o echipă de playoff şi una ca este la retrogradare.

Reclamă

Cu FCSB am luat 3, la Botoşani am luat 4, acum am luat 6. Nu doar portarul este vinovat. Suntem tot la reanimare, nu am murit. Ce mă dezamăgește e că nu avem încredere. La antrenament și înainte de meci îi văd pe toți dornici, dar la meci au plumb în picioare. Există o temere. Sunt convins că nu le este indiferent, de asta există și teama de a juca. Psihic nu sunt ok. Ce aș putea spune? E greu! Am venit aici să ajut, cât o să se poată. Încerc să le ridic moralul. Nu le-ar face bine să vin și eu cu critici.

Încerc să nu cedez, dar când vezi un asemenea joc. Azi am jucat prost și am luat și 6 goluri. E dureros„, a spus Flavius Stoican la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:34 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid Vezi toate știrile
Citește și