Închide meniul

Dinamo – Universitatea Craiova 1-6 | „Suntem tot la reanimare, nu am murit!” Flavius Stoican, distrus după o nouă umilinţă! E gata să plece de la echipă: „E dureros! Nu sunt omul care să ţină de scaun!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 februarie 2022, 22:29

Dinamo – Universitatea Craiova 1-6 | „Suntem tot la reanimare, nu am murit! Flavius Stoican, distrus după o nouă umilinţă! E gata să plece de la echipă: „E dureros! Nu sunt omul care să ţină de scaun!

Flavius Stoican, prima reacție după debutul ratat la Dinamo

AS.ro

Flavius Stoican şi-a găsit cu greu cuvintele după o nouă umilinţă pe banca celor de la Dinamo. Stoican a vorbit şi despre viitorul său şi a spus că va rămâne la echipă atâta timp cât poate ajuta echipa să evite retrogradarea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Flavius Stoican, la pământ după Dinamo – Universitatea Craiova 1-6

Chiar nimic, fără cuvinte. Am făcut un meci prost. La primul şut am luat gol. Ca joc, a fost unul slab, multe greşeli. Am încercat să schimbăm sistemul să jucăm cu 5 fundaşi şi să nu mai oferim cadouri. Toţi suntem vinovaţi. Încercăm să scoatem cât putem din fiecare meci. Astăzi am văzut o echipă de playoff şi una ca este la retrogradare.

Cu FCSB am luat 3, la Botoşani am luat 4, acum am luat 6. Nu doar portarul este vinovat. Suntem tot la reanimare, nu am murit. Ce mă dezamăgește e că nu avem încredere. La antrenament și înainte de meci îi văd pe toți dornici, dar la meci au plumb în picioare. Există o temere. Sunt convins că nu le este indiferent, de asta există și teama de a juca. Psihic nu sunt ok. Ce aș putea spune? E greu! Am venit aici să ajut, cât o să se poată. Încerc să le ridic moralul. Nu le-ar face bine să vin și eu cu critici.

Încerc să nu cedez, dar când vezi un asemenea joc. Azi am jucat prost și am luat și 6 goluri. E dureros„, a spus Flavius Stoican la digisport.ro.

Flavius Stoican a spus că  este dispus să renunţe la postul de la Dinamo dacă va fi cazul. “În momentul când se decide lucrul acesta nu sunt omul care să ţină de scaun. Nu-mi convine, dar asta e realitatea. Când nu ai rezultate, pleci. Atât timp cât e nevoie de mine, rămân, când nu va mai fi nevoie de mine, nu ţin de scaun”.

Reclamă

Flavius Stoican a vorbit şi despre situaţia lui Iuliu Mureşan, cel care ar fi vrut să îşi dea demisia după înfrângerea de la Botoşani. „Am avut o discuție cu domnul Mureșan, dar și cu jucătorii. Voiam să îi dăm un  motiv de bucurie după acest meci. Omul și-a exprimat dezamăgirea și a ajuns la capătul puterilor„, a mai spus Stoican.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și