Închide meniul
VIDEO

Scene de necrezut după ultimul antrenament al Barcelonei. Un jucător al lui Xavi a dat autograf pe un porc. Imagini virale

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 februarie 2022, 12:50

Reclamă
Scene de necrezut după ultimul antrenament al Barcelonei. Un jucător al lui Xavi a dat autograf pe un porc. Imagini virale

Riqui Puig a semnat pe tricoul purtat de un porc

Captură Twitter

Riqui Puig a fost printre cei care s-au oprit să ofere autografe. Unul dintre susținătorii grupării de pe Camp Nou a a avut o cerință incredibilă de la el. I-a cerut să semneze pe tricoul porcului pe care îl ținea în brațe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Riqui Puig a semnat pe tricoul purtat de un porc

Jucătorul de 22 de ani s-a conformat în momentul în care fanul i-a pus în față animalul de companie. „Te rog, te rog!„, striga suporterul Barcelonei. Puig i-a dat autograf și nu a părut surprins de ceea ce s-a întâmplat.

Imaginile postate pe Twitter au devenit imediat virale. Mii de persoane au apreciat filmulețul și l-au distribuit.

Jucătorii Barcelonei au obținut, săptămâna viitoare, un succes remarcabil. Pe Camp Nou, Xavi l-a învins pe Diego Simeone. Catalanii s-au impus cu 4-2 și au moralul excelent înaintea derby-ului orașului. Barcelona urmează să joace pe terenul rivalei Espanyol.

Reclamă

Barcelona, contract de sute de milioane de euro cu un nou sponsor

Barcelona se pregătește să dea marea lovitură. A ajuns la un acord cu un nou sponsor care o ajută să scape de problemele financiare care au dus şi la pierderea lui Leo Messi. Din sezonul viitor, vor intra alte sute de milioane de euro în contul clubului catalan.

Cei de la Barcelona au bătut palma cu compania Spotify, care va fi sponsorul catalanilor în următoarele trei sezoane. Astfel, echipa pregătită de Xavi urmează să pună mâna pe o sumă uriaşă după negocierile care au început în urmă cu câteva luni. Anunțul oficial ar urma să fie făcut astăzi, conform marca.com. Compania care va vira 280 de milioane de euro în următorii trei ani urmează să devină sponsorul principal atât al echipei din La Liga, cât şi a celei feminine.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs luptă pentru semifinale la dublu mix, la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” Vezi toate știrile
Citește și