Închide meniul

Barcelona dă marea lovitură! Catalanii scapă de problemele financiare. Contract de sute de milioane de euro cu un nou sponsor

Gabriel Zamfirescu Publicat: 8 februarie 2022, 9:42

Barcelona dă marea lovitură! Catalanii scapă de problemele financiare. Contract de sute de milioane de euro cu un nou sponsor

Barcelona lui Xavi scapă de problemele financiare

Profimediaimages

  • Barcelona dă marea lovitură
  • Catalanii scapă de problemele financiare

Lovitură financiară de proporţii reuşită de Barcelona lui Xavi. Echipa catalană urmează să semneze un contract fabulos prin care va scăpa de problemele financiare prin care a trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona dă marea lovitură!

Cei de la Barcelona au bătut palma cu compania Spotify, care va fi sponsorul catalanilor în următoarele trei sezoane. Astfel, echipa pregătită de Xavi urmează să pună mâna pe o sumă uriaşă după negocierile care au început în urmă cu câteva luni. Anunțul oficial ar urma să fie făcut astăzi, conform marca.com. Compania care va vira 280 de milioane de euro în următorii trei ani urmează să devină sponsorul principal atât al echipei din La Liga, cât şi a celei feminine.

Se schimbă numele stadionului Nou Camp

Contractul are şi o clauză care ar putea să nu fie pe placul suporterilor catalani. Astfel, numele stadionului Nou Camp se va schimba. Pe lângă „Camp Nou”, în noua denumire oficială va apărea și numele noului sponsor, mai spune sursa citată. Compania care urmează să devină sponsorul celor de la FC Barcelona se ocupă de servicii de streaming audioşi a fost fondată în 2006. Directorul executiv este Daniel Ek, cu o avere estimată la 3,1 miliarde dolari.

Reclamă
Citește și:

Actualul sponsor principal al Barcelonei este Rakuten, dar înţelegerea cu această se va finaliza la sfârşitul acestui sezon. Colaborarea a început în 2017 și prevedea inițial venituri de 55 milioane de euro pe sezon pentru formația de pe Camp Nou.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:57 A murit Costel Corduneanu! Temutul interlop era internat într-un spital din Târgu Mureş. Motivul decesului 12:50 Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite” 12:03 „Antrenorul de titlu s-a întors la CFR Cluj!” Neluţu Varga, în extaz după ce a semnat cu Dan Petrescu. Când va începe noul mandat 11:43 Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!” 11:23 Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano 10:45 Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!” 10:37 Charles Leclerc se gândeşte la retragerea din Formula 1™: „Nu o să mai fiu aici, oricât de mult mi-ar plăcea”. Ce vrea să încerce 10:16 Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo: „Vor ca Poli Iaşi să pice!”. Anunţ teribil despre Luca Mihai 10:00 Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian 9:32 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 a fost în AntenaPLAY. Bernie a debutat cu dreptul la Cupa Mondială Macao 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
FC Barcelona a anunţat că va avea tricouri speciale la El Clasico cu Real Madrid
La Liga • 12 apr., 15:25
FC Barcelona a anunţat că va avea tricouri speciale la El Clasico
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona
Fotbal extern • 24 mart., 20:41
Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona! Anunţul făcut de spanioli
Xavi a lansat un atac dur la adresa jurnaliștilor spanioli
La Liga • 28 ian., 11:03
Xavi, atac dur la adresa jurnaliștilor spanioli. I-a făcut praf după ce și-a anunțat plecarea: „Măcar nu mă veți mai măcelări”
FC Barcelona a început căutarea pentru înlocuitorul lui Xavi.
La Liga • 28 ian., 8:44
Barcelona a început căutarea pentru înlocuitorul lui Xavi. Ce variante are conducerea catalanilor