Închide meniul

”Cel mai prost antrenor pe care l-am văzut!” Flavius Stoican, făcut praf de un dinamovist: ”E o glumă, crede-mă!”

Dragoș Vasile Publicat: 11 februarie 2022, 17:18

Reclamă
”Cel mai prost antrenor pe care l-am văzut!” Flavius Stoican, făcut praf de un dinamovist: ”E o glumă, crede-mă!”

Flavius Stocian, făcut praf de Igor Jovanovic

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Flavius Stoican, făcut praf de un dinamovist

Dinamo înregistrează umilință după umilință în Liga 1, iar apele sunt tulburi în Ștefan cel Mare. Igor Jovanovic l-a distrus pe Flavius Stoican, după ce nu a jucat nici măcar un minut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înjurat de suporteri după umilința cu Universitatea Craiova, scor 1-6, fundașul de 23 de ani a ieșit la atac și a pus tunurile pe antrenorul său.

„Prietene, eu nu am jucat nici măcar un minut de când am venit. Un antrenor îngrozitor, cel mai prost pe care l-am văzut.  Eu pot juca, dar prostul ăsta de antrenor nu vrea ca eu să joc.

Am evoluat în cariera mea la cluburi bune, în ligi bune. Am venit să ajut Dinamo. Antrenorul e o glumă, crede-mă. Nu are nicio tactică, iar antrenamentele sunt sunt foarte proaste”, a răbufnit Igor Jovanovic, potrivit fanatik.ro.

Cornel Dinu l-a făcut praf pe Flavius Stoican după Dinamo – Universitatea Craiova 1-6

Cornel Dinu l-a făcut praf pe Flavius Stoican după Dinamo – Universitatea Craiova 1-6. În stilul său caracteristic, ”Procurorul” a comentat discursul antrenorului de la finalul eșecului istoric din Ștefan cel Mare.

Reclamă

„Parcă a lăsat câteva idei, că poartă şi el o anumită vină. Aş explica, că parcă şi-a pierdut ochelarii. Acest discurs e înfriorător, că un om care are demnitate fotbalistică şi nu eşti o făcătură intrată în a conduce echipe de pe margine, atunci nu te mai prezinţi la interviuri. Spui <<Domnul Mureşan, am, plecat!>>. Tupeu obraznic, asta e caracterizarea lui. Peste tot a fost, n-a făcut nimic în fotbal şi nu se justifică aducerea lui la Dinamo.

Prin jucătorii aduşi, în special prin aşa zisul motivator Stoican, şi felul în care a încropit nu acest cocktail, e un carcaletele de echipă. Acum o lună de zile, un fost antrenor al lui Stoican, care-l cunoaşte bine, când a auzit că a fost numit antrenor la Dinamo, şi-a dat o palmă peste faţă. Da, un antrenor din străinătate”, a răbufnit Cornel Dinu, potrivit telekomsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă azi, LIVE în AntenaPLAY 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia Vezi toate știrile
Citește și