Închide meniul

”Cel mai prost antrenor pe care l-am văzut!” Flavius Stoican, făcut praf de un dinamovist: ”E o glumă, crede-mă!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 februarie 2022, 17:18

”Cel mai prost antrenor pe care l-am văzut!” Flavius Stoican, făcut praf de un dinamovist: ”E o glumă, crede-mă!”

Flavius Stocian, făcut praf de Igor Jovanovic

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Flavius Stoican, făcut praf de un dinamovist

Dinamo înregistrează umilință după umilință în Liga 1, iar apele sunt tulburi în Ștefan cel Mare. Igor Jovanovic l-a distrus pe Flavius Stoican, după ce nu a jucat nici măcar un minut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înjurat de suporteri după umilința cu Universitatea Craiova, scor 1-6, fundașul de 23 de ani a ieșit la atac și a pus tunurile pe antrenorul său.

„Prietene, eu nu am jucat nici măcar un minut de când am venit. Un antrenor îngrozitor, cel mai prost pe care l-am văzut.  Eu pot juca, dar prostul ăsta de antrenor nu vrea ca eu să joc.

Am evoluat în cariera mea la cluburi bune, în ligi bune. Am venit să ajut Dinamo. Antrenorul e o glumă, crede-mă. Nu are nicio tactică, iar antrenamentele sunt sunt foarte proaste”, a răbufnit Igor Jovanovic, potrivit fanatik.ro.

Cornel Dinu l-a făcut praf pe Flavius Stoican după Dinamo – Universitatea Craiova 1-6

Cornel Dinu l-a făcut praf pe Flavius Stoican după Dinamo – Universitatea Craiova 1-6. În stilul său caracteristic, ”Procurorul” a comentat discursul antrenorului de la finalul eșecului istoric din Ștefan cel Mare.

Reclamă

„Parcă a lăsat câteva idei, că poartă şi el o anumită vină. Aş explica, că parcă şi-a pierdut ochelarii. Acest discurs e înfriorător, că un om care are demnitate fotbalistică şi nu eşti o făcătură intrată în a conduce echipe de pe margine, atunci nu te mai prezinţi la interviuri. Spui <<Domnul Mureşan, am, plecat!>>. Tupeu obraznic, asta e caracterizarea lui. Peste tot a fost, n-a făcut nimic în fotbal şi nu se justifică aducerea lui la Dinamo.

Prin jucătorii aduşi, în special prin aşa zisul motivator Stoican, şi felul în care a încropit nu acest cocktail, e un carcaletele de echipă. Acum o lună de zile, un fost antrenor al lui Stoican, care-l cunoaşte bine, când a auzit că a fost numit antrenor la Dinamo, şi-a dat o palmă peste faţă. Da, un antrenor din străinătate”, a răbufnit Cornel Dinu, potrivit telekomsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! Vezi toate știrile
Citește și