Închide meniul

Simona Halep – Alison Riske, în primul tur al turneului de la Dubai. Traseu infernal pentru Simo spre al treilea trofeu la acest turneu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 februarie 2022, 12:19

Simona Halep – Alison Riske, în primul tur al turneului de la Dubai. Traseu infernal pentru Simo spre al treilea trofeu la acest turneu

Simona Halep va fi antrenată de Patrick Mouratoglou. Reacția fanilor

ausopen.com

Simona Halep – ALison Riske, în primul tur al turneului de la Dubai

Simona Halep şi Alison Riske s-au întânit până acum de 3 ori şi, de fiecare dată, marea noastră campioană s-a impus. Dacă va trece de Riske, Simona Halep se poate duela în turul al doilea cu Paula Badosa, una dintre cele mai în formă jucătoare din circuit, în timp ce în sferturile de finală ar putea juca cu Ons Jabeur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep ar avea o misiune dificilă şi în semifinale, acolo unde poate da peste Aryna Sabalenka sau Iga Swiatek.

Simona Halep a plecat fără antrenor la Dubai şi Doha!

Simona Halep nu a vrut să dezvăluie motivele care au dus la despărţirea de cei doi antrenori, Marcu şi Dobre. Simo e sigură că se va descurca singură la Dubai şi Doha, la fel cum a reuşit şi la finalul lui 2013, când de asemenea a avut o perioadă fără antrenor în circuit.

„Sunt pregătită să plec, sper să fac treabă bună, pentru că aceste turnee chiar îmi plac. Nu obişnuiesc să îmi discut deciziile, domnii Marcu şi Dobre ştiu de ce am luat această decizie şi e suficient. Nu am căutat, am un sparring de la Academia Mouratoglou. O să vină cu mine turneele acestea, să ne cunoaştem şi după aceea o să văd ce am de făcut.

Reclamă

Am fost în 2013 la sfârşit de an şi la începutul lui 2014 fără antrenor şi a fost ok. Am mai multă experienţă decât atunci şi vom vedea. Aşa s-a întâmplat”, a spus Halep, la plecarea din România.

Simona Halep: Darren Cahill este cel mai valoros antrenor

Simona Halep a vorbit din nou despre Darren Cahill, antrenorul australian care i-a schimbat cariera. Darren a fost oficial lângă ea la Roland Garros 2018 şi, „din umbră” la Wimbledon 2019, cele două turnee de Grand Slam adjudecate de campioana noastră.

„Internaţional, eu sunt convins că este cel mai valoros antrenor şi nu vreau să compar pe nimeni. Fiecare are calităţile lui şi felul lui de a comunica cu sportivii. Darren, am lucrat 6 ani cu el şi este deosebit ca antrenor”, a mai spus Simo.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și