Închide meniul

Simona Halep defilează la Australian Open 2022, dar îi duce dorul lui Darren Cahill. „A fost cea mai importantă persoană din cariera mea!”. Reacție emoționantă la conferința de presă

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 ianuarie 2022, 8:52

Simona Halep defilează la Australian Open 2022, dar îi duce dorul lui Darren Cahill. „A fost cea mai importantă persoană din cariera mea!. Reacție emoționantă la conferința de presă

Simona Halep va fi antrenată de Patrick Mouratoglou. Reacția fanilor

ausopen.com

La conferința de presă, jurnaliștii au profitat de ocazie și au întrebat-o din nou pe Halep despre relația pe care o are cu fostul ei antrenor, Darren Cahill. Cea mai bună jucătoare din România a avut o reacție cu adevărat emoționantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep: „Darren Cahill m-a învățat să mă bucur mai mult de viață!”

Darren este foarte special. Modul în care vorbește, în care îți dă sfaturi. Cred că este foarte special. Când chiar are încredere în jucătoarea pe care o antrenează, îi transmite și ei. Te simți mult mai bine pe teren. Pentru mine a fost cea mai importantă persoană din cariera mea. Cu el am putut câștiga turneele importante. M-a învățat cum să fiu o persoană mai bună și în afara terenului, să mă bucur mai mult de viață. Datorită lui acum vorbesc cu toată lumea, îmi place să discut și jucătoarele din circuit. Pentru mine, a fost extrem de important în întreaga mea viață, nu doar în tenis. Acum văd că are succes și cu Amanda, a jucat bine și mă bucur pentru ei.

Am o echipă bună. Actualul meu antrenor este o persoană bună. Mă simt bine cu el. Totuși, îi duc dorul lui Darren. Nu simt că s-au schimbat atât de multe, dar s-a schimbat spiritul echipei. Uneori, când lucrezi atât de mulți ani cu cineva, chiar îi duci dorul. Așa este și trebuie să privesc înainte pentru a juca cel mai bun tenis al meu„, a declarat Simona Halep la conferința de presă.

Citește și:

Simona Halep a avut evoluții notablie la Australian Open, dar nu a reușit niciodată să câștige trofeul. În 2018 a jucat finala, iar în urmă cu doi ani a fost eliminată din semifinale de Garbine Muguruza. La ultima ediție a ajuns până în „sferturi”, acolo unde a fost eliminată de Serena Wiliams în două seturi identice, 6-3.

Aflată pe locul 15 WTA, „Simo” a început ca din tun acest an. Victoria cu Danka Kovinic a fost a 8-a din tot atâtea meciuri. A pierdut un singur set în 2022!

Reclamă

Halep şi Cornet s-au mai întâlnit de patru ori până acum şi jucătoarea franceză conduce cu 3-1 la general. Ultima lor partidă a fost în 2015, când Cornet s-a impus cu 7-6 (6), 6-3, în turul al doilea al turneului de la Madrid. Calificarea în optimi este recompensată cu un premiu de 328.000 de dolari australieni (207.000 de euro) şi cu 240 de puncte WTA.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:30 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 0-0. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și