Închide meniul

Paul Iacob, răspus neașteptat pentru Gigi Becali chiar înainte de FCSB – Chindia. Decizia luată de fundașul ofertat de patronul roș-albaștrilor

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 februarie 2022, 18:41

Reclamă
Paul Iacob, răspus neașteptat pentru Gigi Becali chiar înainte de FCSB – Chindia. Decizia luată de fundașul ofertat de patronul roș-albaștrilor

Paul Iacob a refuzat transferul la FCSB

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Jucătorul care a impresionat la Târgoviște nu își dorește să se transfere, în această iarnă, la vicecampioana României. Iacob a refuzat propunerea lui Gigi Becali, care îi oferea un salariu lunar de 12.000 de euro, anunță prosport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paul Iacob a refuzat transferul la FCSB

Jucătorul format la academia lui Gică Hagi este în ultimele șase luni de contract și își dorește să prindă un contract mai bun la finalul sezonului. Atunci va putea încasa și o primă de instalare. 900.000 de euro este cota de piață apărătorului de bază al lui Emil Săndoi.

Gigi Becali era dispus să plătească 100.000 de euro în conturile Chindiei. Paul Iacob și Billel Omrani mai erau țintele finanțatorului lui FCSB, după ce a reușit să îi transfere pe Malcom Edjouma și Florin Achim.

Paul Iacob a refuzat să ajungă la ocupanta locului secund din campionatul României și a fost titularizat împotriva lui FCSB. Căpitanul Chindiei încearcă să o încurce pe echipa lui Toni Petrea în lupta pentru titlu.

Paul Iacob a ajuns în 2020 la Chindia de la Farul, sub formă de împrumut. Anul trecut, Chindia a decis să îl transfere definitiv. Fundașul a mai jucat pentru Gaz Metan, FC Brașov, ASA Târgu Mureș și Dunărea Călărași.

Reclamă

Gigi Becali a vorbit despre oferta făcută pentru Paul Iacob

Gigi Becali a încercat să dea o lovitură surprinzătoare pe piața transferurilor. Patronul lui FCSB a recunoscut că l-a ofertat pe Paul Iacob, de la Chindia Târgoviște. Managerul general Mihai Stoica l-a convins.

Da, am făcut o ofertă să semnăm pentru la vară. MM Stoica zice că e foarte bun, eu nu-l cunosc. Merg pe mâna lui MM Stoica pentru că eu nu mă pricep la fundași. El zice că e bun”, a spus Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și