Închide meniul

Paul Iacob, răspus neașteptat pentru Gigi Becali chiar înainte de FCSB – Chindia. Decizia luată de fundașul ofertat de patronul roș-albaștrilor

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 februarie 2022, 18:41

Paul Iacob, răspus neașteptat pentru Gigi Becali chiar înainte de FCSB – Chindia. Decizia luată de fundașul ofertat de patronul roș-albaștrilor

Paul Iacob a refuzat transferul la FCSB

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Jucătorul care a impresionat la Târgoviște nu își dorește să se transfere, în această iarnă, la vicecampioana României. Iacob a refuzat propunerea lui Gigi Becali, care îi oferea un salariu lunar de 12.000 de euro, anunță prosport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paul Iacob a refuzat transferul la FCSB

Jucătorul format la academia lui Gică Hagi este în ultimele șase luni de contract și își dorește să prindă un contract mai bun la finalul sezonului. Atunci va putea încasa și o primă de instalare. 900.000 de euro este cota de piață apărătorului de bază al lui Emil Săndoi.

Gigi Becali era dispus să plătească 100.000 de euro în conturile Chindiei. Paul Iacob și Billel Omrani mai erau țintele finanțatorului lui FCSB, după ce a reușit să îi transfere pe Malcom Edjouma și Florin Achim.

Paul Iacob a refuzat să ajungă la ocupanta locului secund din campionatul României și a fost titularizat împotriva lui FCSB. Căpitanul Chindiei încearcă să o încurce pe echipa lui Toni Petrea în lupta pentru titlu.

Paul Iacob a ajuns în 2020 la Chindia de la Farul, sub formă de împrumut. Anul trecut, Chindia a decis să îl transfere definitiv. Fundașul a mai jucat pentru Gaz Metan, FC Brașov, ASA Târgu Mureș și Dunărea Călărași.

Reclamă

Gigi Becali a vorbit despre oferta făcută pentru Paul Iacob

Gigi Becali a încercat să dea o lovitură surprinzătoare pe piața transferurilor. Patronul lui FCSB a recunoscut că l-a ofertat pe Paul Iacob, de la Chindia Târgoviște. Managerul general Mihai Stoica l-a convins.

Da, am făcut o ofertă să semnăm pentru la vară. MM Stoica zice că e foarte bun, eu nu-l cunosc. Merg pe mâna lui MM Stoica pentru că eu nu mă pricep la fundași. El zice că e bun”, a spus Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! Vezi toate știrile
Citește și