Închide meniul
Foto

Ce cadouri îi făcea Laurențiu Reghecampf, de Valentine’s Day, Anamariei Prodan. Vedeta, singură în acest an. Mesajul transmis soțului și amantei Corina Caciuc

Antena Sport Publicat: 14 februarie 2022, 16:57

Reclamă
Ce cadouri îi făcea Laurențiu Reghecampf, de Valentine’s Day, Anamariei Prodan. Vedeta, singură în acest an. Mesajul transmis soțului și amantei Corina Caciuc

Laurențiu Reghecampf îi făcea cadouri scumpe Anamariei Prodan și acum i le face Corinei Caciuc

Laurenţiu Reghecampf alături de Corina Caciuc și Anamaria Prodan Colaj Instagram

Agentul de jucători tocmai a transmis un mesaj, pe contul de Instagram, care este fără doar și poate adresat soțului ei. A făcut referire la faptul că antrenorul Universității Craiova, cu care este căsătorită din 2008, ar fi înșelat-o în ultimii ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, mesaj de Valentine’s Day cu trimitere directă la Laurențiu Reghecampf

Mai toată lumea știe să iubească, însă puțini sunt cei care știu cum să rămână îndrăgostiți toată viața de aceeași persoană„, a transmis Anamaria pe rețelele sociale.

View this post on Instagram


A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț, dar prima înfrățișare în proces a fost amânată. Tehnicianul își dorește să își încheie cel de-al doilea mariaj. A mai fost căsătorit cu Mariana Pfeiffer.

Reclamă

De-a lungul anilor, Anamaria Prodan a primit cadouri extravagante de la soțul ei, de Ziua Îndrăgostiților. Cel mai scump pare a fi cel din 2015, când Reghecampf i-a oferit o superbă vilă într-un cartier exclusivist din Las Vegas. Aceasta l-ar fi costat un milion de euro.

Eu i-am luat azi o inimă foarte mare, plină cu bomboane. El mi-a luat o casă în Las Vegas, într-un cartier de milionari. El e soarele meu, aerul pe care îl respir, inima şi ochii mei. E totul pentru mine! Sunt atât de mândră de el, îl divinizez!

Stăm singurei acasă de Valentine’s Day. Iubi găteşte, eu îl ajut. Restul familiei merge la petrecerea din orăşelul american. Noi o să stăm ca moşuleţii îndrăgostiţi acasă şi ascultăm Julio Iglesias”, declara atunci Anamaria Prodan pentru click.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Doi ani mai târziu, impresarul a avut parte de o nouă surpriză uriașă. Soțul ei i-a făcut cadou o bijuterie pe patru roție. I-a cumpărat o limuzină Mercedes S Klase, de 200.000 de euro. A fost un nou bolid de lux care s-a adăugat colecției spectaculoase deținută de familie.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și