Închide meniul
Foto

Motivul pentru care Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu s-au mai prezentat la Judecătoria Buftea. Procesul de divorț a fost amânat. Explicațiile vedetei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 februarie 2022, 16:54

Motivul pentru care Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu s-au mai prezentat la Judecătoria Buftea. Procesul de divorț a fost amânat. Explicațiile vedetei

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu au ajuns la primul termen în procesul de divorț

Colaj Instagram

Agentul de jucători se pregătea să se „războiască” cu cel cu care este căsătorită de mai bine de 13 ani. L-a acuzat în termeni duri pe Reghecampf după ce acesta s-a afișat cu amanta Corina Caciuc. Dezvăluise chiar că i-a pregătit o surpriză tinerei de 29 de ani, care este și însărcinată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ce se amână procesul de divorț al lui Laurențiu Reghecampf cu Anamaria Prodan

Vedeta a venit cu lămuriri pe rețelele sociale. „Dragilor, eram pregătită să plec la Buftea, dar avocații au Covid-19, așadar am decis să mă fac frumoasă pentru că diseară avem petrecere„, a reacționat Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

Nici Laurențiu Reghecampf nu putea să ajungă la Buftea. Totul din cauza programului încărcat pe care îl are la Universitatea Craiova. Oltenii au remizat sâmbătă cu CFR Cluj, scor 1-1, dar în Liga 1 este programată etapă intermediară. Joi vor juca în Capitală cu Dinamo și imediat după au de jucat derby-ul orașului cu FC U Craiova 1948.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu renunță la divorț și așteaptă să afle când va fi reprogramat primul termen din proces. Impresarul tocmai a anunțat că își dorește ca soțul ei să fie decăzut din drepturile părintești și va cere o pensie alimentară uriașă.

Anamaria Prodan: „Laurențiu Reghecampf să-i explice acelei fete de ce nu mai are bani”

Da, normal că voi solicita, conform legii, pensie alimentară. E adevărat, Bebe nu stă în cei 5.000 de euro pe care i-ar putea obține de la Laurențiu Reghecampf (n.r. antrenorul fiind plătit, susține impresarul, cu 15.000 de euro, lunar, de Universitatea Craiova), dar sunt curioasă pe unde va scoate cămașa când va fi nevoit să plătească. Dar asta, deja, nu mai este treaba mea, va fi problema lui să îi explice acelei fete (n.r. Corina Caciuc) ce s-a întâmplat și de ce nu mai are bani”, a declarat Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

Reclamă

Anamaria susține că Reghecampf le-ar fi dat mesaje uluitoare celor două fete pe care le are din prima căsnicie, Sarah și Rebecca. Acesta le-a transmis că nu sunt fetele lui, asta după ce întotdeuna le-a considerat ca fiind familia lui, la fel cum și Anamaria a procedat cu Luca, fiul lui Reghe din prima căsnicie. „Le-a crescut de la 5-6 ani și le-a dat mesaje că nu sunt fetele lui”, a răbufnit, zilele trecute, Anamaria Prodan.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și