Închide meniul

Noi probleme din cauza pandemiei la FCSB. „Este infectat cu Covid-19 pentru a treia oară!”. Ce rezultat a primit și Florinel Coman

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 februarie 2022, 22:37

Reclamă
Noi probleme din cauza pandemiei la FCSB. „Este infectat cu Covid-19 pentru a treia oară!. Ce rezultat a primit și Florinel Coman

Thomas Neubert are din nou Covid-19

Hepta

Mihai Stoica a dezvăluit că Neubert a fost testat pozitiv, chiar dacă și-a făcut trei doze de vaccin. A venit cu detalii și despre starea lui Florinel Coman, cel care a prezentat simptome specifice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Thomas Neubert, infectat din nou cu Covid-19. Florinel Coman are gripă

Thomas Neubert e infectat cu Covid-19 pentru a treia oară și el are toate vaccinurile făcute și booster-ul și tot și iată că este din nou infectat.

Florinel Coman e negativ la testul PCR și pozitiv la test de gripă, gripă normală. Noi duminică așteptam rezultatele testelor, testarea internă. Noi îi testăm pe toți, că riscăm să fie îmbolnăviți cei nevaccinați de cei vaccinați dacă nu sunt”, a declarat Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Neubert nu va fi în staff pentru următorul meci al lui FCSB din Liga 1, cu CS Mioveni. Există riscul ca și Florinel Coman să nu își revină la timp să să rateze confruntarea de sâmbătă.

Thomas Neubert a fost pe lista lui Edi Iordănescu

Aşa cum AS.ro a anunţat în exclusivitate, pe lista lui Edi Iordănescu a fost şi Thomas Neubert. Până la urmă, selecţionerul a explicat de ce s-a ajuns ca Dragotă să vină preparator fizic la naţionala României.

Reclamă

În linii mari, am bătut palma cu Cristi Dragotă, pe care l-am avut la CFR Cluj. A fost şi Tommy Neubert pe lista scurtă, ei doi au fost în principal. În primul rând a contat că i-am cunoscut, am lucrat cu ei, am colaborat, am făcut-o bine. Cu Tommy chiar în două rânduri, şi la TSKA Sofia. Amândoi şi-au arătat deschidere. Ne-am dus către Cristi Dragotă şi pentru că disponibilitatea a fost mai mare şi din partea clubului, dar şi întelegere.

În plus, ei sunt mai acoperiţi decât este FCSB pentru că au doi preparatori fizici. Pot acoperi perioadele în care Cristi va fi cu noi fiind vorba de un part-time, nu full-time„, a spus Edi Iordănescu în exclusivitate pentru Antena Sport.

Un interviu eveniment cu Edi Iordănescu va fi difuzat la AS.ro LIVE, miercuri, de la 10.30.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei Vezi toate știrile
Citește și