Închide meniul

Dinamo profită de situația de la Gaz Metan! Iuliu Mureșan a anunțat un nou transfer în direct: ”A semnat chiar acum!”

Dragoș Vasile Publicat: 16 februarie 2022, 12:09

Reclamă
Dinamo profită de situația de la Gaz Metan! Iuliu Mureșan a anunțat un nou transfer în direct: ”A semnat chiar acum!”

Iuliu Mureșan este administratorul special al lui Dinamo

Hepta

Iuliu Mureșan a anunțat un nou transfer la Dinamo

Iuliu Mureșan a anunțat că Vlad Morar a semnat cu gruparea din Ștefan cel Mare. Cotat la 350.000 de euro, atacantul a evoluat în 21 de meciuri pentru Gaz Metan, reușind să înscrie 3 goluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Grădinaru a semnat. A mai semnat Vlad Morar chiar acum, de asta nu am putut răspunde. Urmează să mai semneze De Moura și Irobiso, dacă îl dă Comisia liber. El nu a făcut o reziliere cu Mediașul, cei trei au reziliat amiabil și i-am luat. Grădinaru, De Moura și Vlad Morar ar putea să joace cu Gaz Metan.

E o situație ciudată, dar nu este provocată de noi. Este provocată de problemele mari pe care le are Mediaș. Ei rămas vreo 7 jucători am înțeles, dacă își găsesc echipe în cinci zile devin liberi și îi putem legitima. Toți cei trei jucători au jucat bine cu CFR-ul, au ritm de meci, îi putem pune în teren, îi și cunoaștem. Acestea sunt avantajele, de aceea i-am și luat”, a declarat Iuliu Mureșan pentru sport.ro.

Victor Becali i-a făcut praf pe șefii lui Dinamo

Agentul de jucători Victor Becali e de părere că Dinamo ar trebui să retrogradeze ca să nu se mai chinuie să supraviețuiască în Liga 1.

Celebrul impresar i-a criticat dur pe șefii din Ștefan cel Mare, despre care a spus că aduc jucători prea slabi pentru echipă.

Reclamă

„Nu sunt optimist în privința lui Dinamo, dar întreb: se salvează și la anul ce face? Sau se fac 18 echipe și la anul ce face? 20 de echipe? Cum se pun pe picioare? Așa, dacă iei toți jucătorii care trec prin fața clubului? Toți jucătorii care trec prin fața clubului, îi ia Dinamo. Trece unul în tramvai, îl ia Dinamo.

În afară de Rici (Grigore), Torje, Matei, Răuță, în rest ce jucători cunoscuți mai are Dinamo? Cred că e mai bine pentru Dinamo să se ducă în ‘B’, cu un buget mic, cu tineri. Să ajungă sănătos din nou în prima ligă.

Ce poate să facă Stoican la Dinamo? Când vin 15 jucători, pleacă 14, ce poți să faci? Nici măcar nu se cunosc jucătorii, le trebuie o perioadă. Iar antrenorul are nevoie de timp ca să le știe prenumele tuturor jucătorilor. Eu spun că această situație, cu jucătorii neplătiți, nu poate merge la infinit”, a spus Victor Becali, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova Vezi toate știrile
Citește și