Închide meniul

Xavi sare în apărarea lui Lionel Messi după penalty-ul ratat în PSG – Real Madrid 1-0: ”E cel mai bun fotbalist din lume!”

Dragoș Vasile Publicat: 16 februarie 2022, 15:31

Reclamă
Xavi sare în apărarea lui Lionel Messi după penalty-ul ratat în PSG – Real Madrid 1-0: ”E cel mai bun fotbalist din lume!”

Lionel Messi, situație incertă la PSG

Profimedia

Xavi sare în apărarea lui Lionel Messi

Xavi își laudă în continuare preferatul, chiar dacă prestațiile lui Lionel Messi la PSG au dezamăgit după transfer. Antrenorul catalanilor este ferm convins că argentinianul este cel mai bun jucător de fotbal din lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Dacă oamenii rămân doar cu ideea că a ratat penalty, normal că apar critici. Îi doresc tot ce e mai bun. Pentru mine, el este cel mai bun fotbalist din lume!

Nu sunt aici să discut despre Real Madrid. Vom vorbi când Barcelona va juca împotriva lor sau a celor de la PSG”, a transmis Xavi, la conferința de presă a meciului cu Napoli, citat de Marca.

PSG – Real Madrid | Lionel Messi, primul penalty ratat împotriva „galacticilor”

Lionel Messi este de nerecunoscut după ce a plecat de la Barcelona. Atacantul de 34 de ani a ratat un penalty în PSG – Real Madrid, meci din turul optimilor de finală ale UEFA Champions League. Starul argentinian nu a putut marca, de la 11 metri, pe Parc des Princes.

Kylian Mbappe a fost cel care a fost faultat de Dani Carvajal, în interiorul careului, în minutul 61. Daniele Orsato nu a stat pe gânduri și a arătat imediat punctul cu var. Spre surprinderea coechipierilor său, Mbappe a refuzat să se bucure. A întărit și mai mult zvonurile că, din vară, va îmbrăca tricoul „galacticilor”.

Reclamă

Messi a luat imediat mingea în brațe și și-a asumat răspunderea. Lionel a fost „citit” de Thibaut Courtois, care a scos cu ușurință execuția slabă a fostului căpitan al Barcelonei.

Portarul Realului a ajuns astfel la cifre incredibile. A scos 22 dintre ultimele 23 de șuturi de pe spațiul porții, din UEFA Champions League. A intervenit salvator și la execuția lui Lionel Messi. A fost primul penalty ratat de argentinian în istoria meciurilor cu Real Madrid. Avea șase goluri până să fie oprit acum din a marca.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună Vezi toate știrile
Citește și