Închide meniul

Xavi sare în apărarea lui Lionel Messi după penalty-ul ratat în PSG – Real Madrid 1-0: ”E cel mai bun fotbalist din lume!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 16 februarie 2022, 15:31

Xavi sare în apărarea lui Lionel Messi după penalty-ul ratat în PSG – Real Madrid 1-0: ”E cel mai bun fotbalist din lume!”

Lionel Messi, situație incertă la PSG

Profimedia

Xavi sare în apărarea lui Lionel Messi

Xavi își laudă în continuare preferatul, chiar dacă prestațiile lui Lionel Messi la PSG au dezamăgit după transfer. Antrenorul catalanilor este ferm convins că argentinianul este cel mai bun jucător de fotbal din lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Dacă oamenii rămân doar cu ideea că a ratat penalty, normal că apar critici. Îi doresc tot ce e mai bun. Pentru mine, el este cel mai bun fotbalist din lume!

Nu sunt aici să discut despre Real Madrid. Vom vorbi când Barcelona va juca împotriva lor sau a celor de la PSG”, a transmis Xavi, la conferința de presă a meciului cu Napoli, citat de Marca.

Citește și:

PSG – Real Madrid | Lionel Messi, primul penalty ratat împotriva „galacticilor”

Lionel Messi este de nerecunoscut după ce a plecat de la Barcelona. Atacantul de 34 de ani a ratat un penalty în PSG – Real Madrid, meci din turul optimilor de finală ale UEFA Champions League. Starul argentinian nu a putut marca, de la 11 metri, pe Parc des Princes.

Kylian Mbappe a fost cel care a fost faultat de Dani Carvajal, în interiorul careului, în minutul 61. Daniele Orsato nu a stat pe gânduri și a arătat imediat punctul cu var. Spre surprinderea coechipierilor său, Mbappe a refuzat să se bucure. A întărit și mai mult zvonurile că, din vară, va îmbrăca tricoul „galacticilor”.

Reclamă

Messi a luat imediat mingea în brațe și și-a asumat răspunderea. Lionel a fost „citit” de Thibaut Courtois, care a scos cu ușurință execuția slabă a fostului căpitan al Barcelonei.

Portarul Realului a ajuns astfel la cifre incredibile. A scos 22 dintre ultimele 23 de șuturi de pe spațiul porții, din UEFA Champions League. A intervenit salvator și la execuția lui Lionel Messi. A fost primul penalty ratat de argentinian în istoria meciurilor cu Real Madrid. Avea șase goluri până să fie oprit acum din a marca.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Xavi sare în apărarea lui Lionel Messi
  • Superstarul argentinian a ratat un penalty în PSG – Real Madrid 1-0

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și