Închide meniul

LPF a anunțat programul etapei cu numărul 28! Derby-ul Rapid – Dinamo se joacă pe Arena Națională. FCSB are meci de foc!

Dragoș Vasile Publicat: 16 februarie 2022, 16:01

Reclamă
LPF a anunțat programul etapei cu numărul 28! Derby-ul Rapid – Dinamo se joacă pe Arena Națională. FCSB are meci de foc!

Rapid - Dinamo, derby-ul etapei în play-out

Hepta

Derby-ul Rapid – Dinamo se joacă pe Arena Națională

Rapid – Dinamo, derby-ul etapei cu numărul 28 se va disputa cu spectatori pe cel mai mare stadion al țării. În aceeași etapă, FCSB va juca cu Farul, iar CFR Cluj se va deplasa la Sfântu Gheorghe, pentru duelul cu Sepsi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Programul complet al etapei cu numărul 28:

Vineri, 25 februarie

Sâmbătă, 26 februarie

Duminică 27 februarie

Reclamă

Dinamo se întărește înaintea derby-ului cu Rapid

Dinamo continuă ”revoluția” pe piața transferurilor. ”Câinii” profită de situația de la Gaz Metan Mediaș și au transferat deja trei jucători. De asemenea, Iuliu Mureșan a anunțat că ce atacant este dorit în Ștefan cel Mare.

Dinamo a profitat de criza de la Gaz Metan și i-a adus pe Răzvan Grădinaru, Gabriel de Moura și Vlad Morar. De asemenea, Iuliu Mureșan a anunțat că și atacantul Christian Irobiso, tot de la gruparea din Mediaș, este așteptat în Ștefan cel Mare.

”Am luat 3 jucători de la Gaz Metan. Urmează la Comisie să se valideze contractele, ceea ce e o formalitate. Azi vor fi declarați liberi și mâine îi putem legitima. E vorba de Răzvan Grădinaru, de De Moura și de Vlad Morar.

Reclamă 4 / 0/3

Îl mai avem și pe Christian Irobiso, dar el nu este în aceeași situație. El nu are contractul reziliat și atunci va dura mai mult. Dar și pe el îl dorim, e tot atacant. Alții, nu. Cu acești jucători, ne întărim echipa mai ales în faza de atac. Acolo avem probleme, că avem mai puțini jucători”, a declarat Iuliu Mureșan, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și