Închide meniul

AS.ro LIVE | Dragoş Luscan a fost invitatul lui Cătălin Oprişan! Poveşti de senzaţie cu preparatorul fizic care i-a ajutat pe Halep şi David Popovici

Antena Sport Publicat: 17 februarie 2022, 10:15 / Actualizat: 17 februarie 2022, 11:19

Reclamă
AS.ro LIVE | Dragoş Luscan a fost invitatul lui Cătălin Oprişan! Poveşti de senzaţie cu preparatorul fizic care i-a ajutat pe Halep şi David Popovici

Dragoş Luscan este invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE

Facebook Dragoş Luscan

Dragoş Luscan a fost, de-a lungul timpului, alături de mariii sportivi ai României. A colaborat cu Simona Halep, Cristina Neagu, David Popovici, Horia Tecau și Florin Mergea, pregătindu-i fizic și susținându-i în atingerea performanțelor lor. De asemenea, Dragos Luscan a fost preparator fizic şi la CSM Bucureşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, Dragoş Luscan este preparator fizic la cea mai bună echipă de handbal masculin din România: Dinamo.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Dinamo are meci tare cu Barcelona în Liga Campionilor

După ce i se va confesa lui Cătălin Oprişan, Dragoş Luscan va avea emoţii uriaşe seara, la Dinamo – Barcelona, meci din Liga Campionilor la handbal. Şi pentru antrenorul „dulăilor”, Xavi Pascual, va fi un meci special.

Da, eu cred că mentalitatea corectă este ca echipa să creadă ca echipa sa câștige meciul. Pentru meciul este important, Barcelona este casa mea, dar asta nu îmi schimbă munca. Cred că putem să facem meciul complicat pentru ei.

Eu cred că echipa noastră nu stă într-o persoană, ci în toate. Noi am pregătit meciul cât de bine am putut, vom încerca să facem cel mai bun joc posibil. Este foarte complicat să câștigăm meciul. Toți jucătorii lor sunt buni. Este un lucru bun că jucăm în Liga Campionilor, că cele mai bune echipe din Europa vin aici. Acesta este un meci important nu doar pentru Dinamo, ci pentru România”, spus Xavi Pascual.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și