Închide meniul

AS.ro LIVE | Dragoş Luscan a fost invitatul lui Cătălin Oprişan! Poveşti de senzaţie cu preparatorul fizic care i-a ajutat pe Halep şi David Popovici

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 februarie 2022, 10:15 / Actualizat: 17 februarie 2022, 11:19

AS.ro LIVE | Dragoş Luscan a fost invitatul lui Cătălin Oprişan! Poveşti de senzaţie cu preparatorul fizic care i-a ajutat pe Halep şi David Popovici

Dragoş Luscan este invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE

Facebook Dragoş Luscan

Dragoş Luscan a fost, de-a lungul timpului, alături de mariii sportivi ai României. A colaborat cu Simona Halep, Cristina Neagu, David Popovici, Horia Tecau și Florin Mergea, pregătindu-i fizic și susținându-i în atingerea performanțelor lor. De asemenea, Dragos Luscan a fost preparator fizic şi la CSM Bucureşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, Dragoş Luscan este preparator fizic la cea mai bună echipă de handbal masculin din România: Dinamo.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Dinamo are meci tare cu Barcelona în Liga Campionilor

După ce i se va confesa lui Cătălin Oprişan, Dragoş Luscan va avea emoţii uriaşe seara, la Dinamo – Barcelona, meci din Liga Campionilor la handbal. Şi pentru antrenorul „dulăilor”, Xavi Pascual, va fi un meci special.

Da, eu cred că mentalitatea corectă este ca echipa să creadă ca echipa sa câștige meciul. Pentru meciul este important, Barcelona este casa mea, dar asta nu îmi schimbă munca. Cred că putem să facem meciul complicat pentru ei.

Eu cred că echipa noastră nu stă într-o persoană, ci în toate. Noi am pregătit meciul cât de bine am putut, vom încerca să facem cel mai bun joc posibil. Este foarte complicat să câștigăm meciul. Toți jucătorii lor sunt buni. Este un lucru bun că jucăm în Liga Campionilor, că cele mai bune echipe din Europa vin aici. Acesta este un meci important nu doar pentru Dinamo, ci pentru România”, spus Xavi Pascual.

Reclamă
Citește și:
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” Vezi toate știrile
Citește și