Închide meniul

Atletico Madrid – Levante 0-1. Umilinţă pentru Diego Simeone. Campioana a fost învinsă de ultima clasată. Prima reacţie a argentinianului

Antena Sport Publicat: 17 februarie 2022, 0:19

Reclamă
Atletico Madrid – Levante 0-1. Umilinţă pentru Diego Simeone. Campioana a fost învinsă de ultima clasată. Prima reacţie a argentinianului

Diego Simeone riscă să fie dat afară

Profimedia

Simeone a devenit antrenorul celor de la Atletico Madrid în 2011, timp în care a reuşit să câştige două titluri, o Cupă a Spaniei, a Supercupă, dar şi două trofee Europa League. De asemenea, Simeone a a fost desemnat cel mai bun antrenor din lume în sezonul 2015 – 2016.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul madrilenilor a admis că echipa sa a făcut un meci slab, însă crede că Atletico va prinde un loc de Champions League.

Diego Simeone, după Atletico Madrid – Levante 0-1

Am făcut un meci slab. Am ratat şansa de a ne pune într-o situaţie bună în La Liga. Din acest motiv, vom fi nevoiţi să facem un efort dublu. Înfrângerile întotdeauna sunt dureroase, indiferent de cum şi când se produc.

Mulţi vor spune că va fi imposibil să ne mai calificăm în Champions League. Eu nu sunt de acord. Trebuie să munceşti şi să demonstrezi prin fapte. Cuvintele sunt plictisitoare„, a declarat Diego Simeone, citat de Tyc Sports.

Atletico Madrid – Levante 0-1. Campioana a fost învinsă de ultima clasată

Unicul gol al meciului a fost marcat de Gonzalo Melero, în minutul 54.  În clasament, Atletico ocupă locul 5, cu 39 de puncte, în timp ce Levante, aflată doar la a doua victorie în acest sezon, se află pe ultimul loc, cu 14 puncte.

Reclamă
Reclamă

Lider este Real Madrid, cu 54 de puncte, urmată de FC Sevilla, cu 50 de puncte, Betis Sevilla, cu 43 de puncte, şi FC Barcelona, cu 39 de puncte.

Diego Simeone putea ajunge la FCSB

Gigi Becali putea să dea marea lovitură în urmă cu 10 ani. Marele Diego Simeone, actualul antrenor al lui Atletico Madrid, a fost la un pas de FCSB, a dezvăluit Mihai Stoica. Gigi Becali putea să îl aducă la FCSB pe marele Diego Simeone. Actualul antrenor de la Atletico Madrid nu se număra printre numele grele din fotbalul european, iar Mihai Stoica a dezvăluit că acesta putea să pregătească gruparea roș-albastră.

”Gigi îmi spusese să găsesc un antrenor, pentru că dacă nu s-ar fi implicat el, mai erau două zile şi începeam pregătirea, eram disperaţi să găsim un antrenor.

Reclamă

L-am avut şi pe Simeone, am avut discuţii şi cu sora sa la Buenos Aires, nu îl interesau banii, stătea bine din punct de vedere financiar. În 2011 s-a întâmplat, nu era la Atletico atunci, abia plecase de la Catania, aveam multe nume pe listă”, a declarat Mihai Stoica pentru telekomsport.ro.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:26

Daniel Maldini, fiul lui Paolo şi nepotul lui Cesare, convocat în premieră la naţionala Italiei

9:25

Mercedes, mașini năzuroase! Analiza lui Adrian Georgescu

9:19

„Dacă nu lua roşu, poate nu câştigam!” Mihai Stoica, ferm după eliminarea lui Darius Olaru! Laude pentru căpitanul FCSB-ului

9:00

Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!”

8:39

„Coşmarul s-a încheiat!” Paul Pogba a reacţionat, după ce TAS i-a redus suspendarea pentru dopaj

8:28

Gică Hagi, extrem de vehement la adresa arbitrajului şi la conferinţa de presă: „Dacă ăsta nu e penalty… Ce vreţi mai mult?”

1 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 2 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 3 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 4 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 5 Ce reacţie a avut Florinel Coman, după PAOK – FCSB 0-1. „Mbappe” nu şi-a uitat foştii coechipieri de la campioana României 6 FotoReacţia fiicei lui Elias Charalambous, după ce a văzut din tribună PAOK – FCSB 0-1. Andriana, fascinată de succesul tatălui ei
Citește și