Închide meniul

Atletico Madrid – Levante 0-1. Umilinţă pentru Diego Simeone. Campioana a fost învinsă de ultima clasată. Prima reacţie a argentinianului

Antena Sport Publicat: 17 februarie 2022, 0:19

Reclamă
Atletico Madrid – Levante 0-1. Umilinţă pentru Diego Simeone. Campioana a fost învinsă de ultima clasată. Prima reacţie a argentinianului

Diego Simeone riscă să fie dat afară

Profimedia

Simeone a devenit antrenorul celor de la Atletico Madrid în 2011, timp în care a reuşit să câştige două titluri, o Cupă a Spaniei, a Supercupă, dar şi două trofee Europa League. De asemenea, Simeone a a fost desemnat cel mai bun antrenor din lume în sezonul 2015 – 2016.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul madrilenilor a admis că echipa sa a făcut un meci slab, însă crede că Atletico va prinde un loc de Champions League.

Diego Simeone, după Atletico Madrid – Levante 0-1

Am făcut un meci slab. Am ratat şansa de a ne pune într-o situaţie bună în La Liga. Din acest motiv, vom fi nevoiţi să facem un efort dublu. Înfrângerile întotdeauna sunt dureroase, indiferent de cum şi când se produc.

Mulţi vor spune că va fi imposibil să ne mai calificăm în Champions League. Eu nu sunt de acord. Trebuie să munceşti şi să demonstrezi prin fapte. Cuvintele sunt plictisitoare„, a declarat Diego Simeone, citat de Tyc Sports.

Atletico Madrid – Levante 0-1. Campioana a fost învinsă de ultima clasată

Unicul gol al meciului a fost marcat de Gonzalo Melero, în minutul 54.  În clasament, Atletico ocupă locul 5, cu 39 de puncte, în timp ce Levante, aflată doar la a doua victorie în acest sezon, se află pe ultimul loc, cu 14 puncte.

Reclamă
Reclamă 4

Lider este Real Madrid, cu 54 de puncte, urmată de FC Sevilla, cu 50 de puncte, Betis Sevilla, cu 43 de puncte, şi FC Barcelona, cu 39 de puncte.

Diego Simeone putea ajunge la FCSB

Gigi Becali putea să dea marea lovitură în urmă cu 10 ani. Marele Diego Simeone, actualul antrenor al lui Atletico Madrid, a fost la un pas de FCSB, a dezvăluit Mihai Stoica. Gigi Becali putea să îl aducă la FCSB pe marele Diego Simeone. Actualul antrenor de la Atletico Madrid nu se număra printre numele grele din fotbalul european, iar Mihai Stoica a dezvăluit că acesta putea să pregătească gruparea roș-albastră.

”Gigi îmi spusese să găsesc un antrenor, pentru că dacă nu s-ar fi implicat el, mai erau două zile şi începeam pregătirea, eram disperaţi să găsim un antrenor.

Reclamă

L-am avut şi pe Simeone, am avut discuţii şi cu sora sa la Buenos Aires, nu îl interesau banii, stătea bine din punct de vedere financiar. În 2011 s-a întâmplat, nu era la Atletico atunci, abia plecase de la Catania, aveam multe nume pe listă”, a declarat Mihai Stoica pentru telekomsport.ro.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:11

LIVE TEXTSpania – Germania 1-0. Dani Olmo a deschis scorul din pasa lui Lamine Yamal!

20:08

„Nu va fi simplu!” Avertisment pentru FCSB, după prima victorie a sezonului! Mesajul clar al lui Florin Prunea

19:34

Bernadette Szocs – Miyu Nagasaki, LIVE VIDEO (09:00), în AntenaPLAY! „Bernie” luptă pentru sferturi la WTT Star Contender Bangkok

19:32

Madison Keys şi Paula Badosa s-au calificat în optimile de finală de la Wimbledon!

19:23

LIVE VIDEOProgramul etapei din Porsche Supercup din Marea Britanie! Antrenamentele sunt ACUM, live în AntenaPLAY

19:19

Fiorentina i-a fixat preţul lui Louis Munteanu: „Nu ar avea nicio problemă să îl lase înapoi în România”

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și