Închide meniul
Foto

”Eu rămân cu faima!” Ce a putut spune Anamaria Prodan după ce a mințit o lume întreagă și a fost prinsă

Antena Sport Publicat: 17 februarie 2022, 9:11 / Actualizat: 17 februarie 2022, 17:38

Reclamă
”Eu rămân cu faima!” Ce a putut spune Anamaria Prodan după ce a mințit o lume întreagă și a fost prinsă

Anamaria Prodan

Selfie al Anamariei Prodan / Instagram

”Câinii latră, ursul trece. În cazul meu ursul latră, câinii trec! Eu rămân cu faima, cu transferurile, cu respectul jucătorilor și cu banii! Restul cu ce? Merit doar atât: ”felicitări doamna Anamaria Prodan pentru tot ce faceți pentru fotbalul românesc și pentru jucătorii români”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recunoștința e boală grea la noi! Concluzia? Sunt un MiG-19 pentru toți”, a spus Anamaria Prodan, pentru digisport.ro.

Anamaria Prodan, prinsă cu minciuna. A trucat o poză și sute de mii de fani au văzut-o

Anamaria Prodan și-a dorit foarte mult să fie în China la prezentarea lui Nicolae Stanciu la noul club. Atât de mult încât a editat o imagine în care apare și ea alături de Stanciu și ceilalți agenți, chiar dacă nu a fost de față.

Citeşte şi: Linda Evangelista a dezvăluit primele imagini cu trupul ei ”brutal desfigurat” de o procedură cosmetică

Citește și: Această fetiță s-a născut cu o mulțime de pete pe corp. Ce sunt semnele care îi acoperă pielea și ce spun specialiștii

Reclamă

”Mult succes Nicolae Stanciu la Wuhan”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram, folosind o poză în care imaginea ei a fost adăugată. Inițial, cei de la SPOCS, firma cu care lucrează Ana, au postat o poză în care aceasta nu era prezentă.

După poza postată de Anamaria Prodan, cei de la SPOCS au luat decizia să șteargă fotografia folosită inițial și să o posteze pe cea folosită de Prodan.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Stanciu, prezentat oficial la Wuhan

Nicolae Stanciu a fost prezentat la Wuhan. Internaționalul român le-a vorbit fanilor în chineză.

Nicolae Stanciu a fost autorul celui mai surprinzător transfer al iernii. Mijlocașul de 28 de ani a plecat de la Slavia Praga și a semnat cu chinezii de la Wuhan. Va juca trei ani la nou-promovată, perioadă în care se va îmbogăți.

”Sunt Nicolae Stanciu și sunt fericit să semnez cu Wuhan. Sper să facem multe lucruri minunate și să îi face pe fani fericiți”, le-a transmis Stanciu fanilor, după ce i-a salutat în chineză.

Stanciu va juca trei ani la nou-promovată, perioadă în care se va îmbogăți. Internaționalul român va încasa un salariu anual de 2.5 milioane de euro, sumă la care se adaugă și bonusuri de performanță. 500.000 de euro va primi dacă Wuhan câștigă titlul! Cehii care au renunțat la Stanciu primesc 4 milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 1-1. Vinicius a deschis scorul, Leroy Sane a reuşit să egaleze 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și