Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, prinsă cu minciuna. A trucat o poză și sute de mii de fani au văzut-o. Ce s-a întâmplat imediat după acel moment

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 februarie 2022, 11:24

Anamaria Prodan, prinsă cu minciuna. A trucat o poză și sute de mii de fani au văzut-o. Ce s-a întâmplat imediat după acel moment

Anamaria Prodan, prinsă cu minciuna

Colaj Instagram

”Mult succes Nicolae Stanciu la Wuhan”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram, folosind o poză în care imaginea ei a fost adăugată. Inițial, cei de la SPOCS, firma cu care lucrează Ana, au postat o poză în care aceasta nu era prezentă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După poza postată de Anamaria Prodan, cei de la SPOCS au luat decizia să șteargă fotografia folosită inițial și să o posteze pe cea folosită de Prodan, susține gsp.ro.

Nicolae Stanciu, prezentat oficial la Wuhan

Nicolae Stanciu a fost prezentat la Wuhan. Internaționalul român le-a vorbit fanilor în chineză.

Reclamă

Nicolae Stanciu a fost autorul celui mai surprinzător transfer al iernii. Mijlocașul de 28 de ani a plecat de la Slavia Praga și a semnat cu chinezii de la Wuhan. Va juca trei ani la nou-promovată, perioadă în care se va îmbogăți.

”Sunt Nicolae Stanciu și sunt fericit să semnez cu Wuhan. Sper să facem multe lucruri minunate și să îi face pe fani fericiți”, le-a transmis Stanciu fanilor, după ce i-a salutat în chineză.

Stanciu va juca trei ani la nou-promovată, perioadă în care se va îmbogăți. Internaționalul român va încasa un salariu anual de 2.5 milioane de euro, sumă la care se adaugă și bonusuri de performanță. 500.000 de euro va primi dacă Wuhan câștigă titlul! Cehii care au renunțat la Stanciu primesc 4 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil Vezi toate știrile
Citește și