Închide meniul

Gaz Metan, ajutată de Primăria din Mediaș! Ce sumă importantă a intrat în conturile clubului, după ce Ilie Poenaru și opt jucători au plecat

Dragoș Vasile Publicat: 17 februarie 2022, 13:46

Reclamă
Gaz Metan, ajutată de Primăria din Mediaș! Ce sumă importantă a intrat în conturile clubului, după ce Ilie Poenaru și opt jucători au plecat

Gaz Metan Mediaş are mari probleme financiare

SportPictures / Alexandru Veres/SPORT PICTURES via Hepta

Gaz Metan, ajutată de Primăria din Mediaș

Clubul Gaz Metan, cu grave probleme financiare, a anunţat că a primit un milion de lei (200.000 de euro), din partea Primăriei Municipiului Mediaş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Primăria Municipiului Mediaş este în continuare alături de Clubul Gaz Metan. Suma de un milion de lei, promisă de către Primarul Gheorghe Roman şi care a fost aprobată de către Consiliul Local Mediaş, a fost virată în contul clubului.

Mulţumim pe această Primăriei Mediaş şi Primarului Gheorghe Roman pentru că sunt în continuare alături de noi în aceste momente grele pe care le traversăm!

Totodată, ne exprimăm speranţa că va rămâne în continuare alături de noi şi ne dorim ca şi compania SNGN Romgaz, sponsorul principal al echipei, să rămână acelaşi partener de încredere. Acelaşi lucru îl aşteptăm şi de la compania Transgaz, dar şi de la alţi potenţiali susţinători, pentru a putea depăşi împreună momentul actual”, se arată în comunicatul grupării.

Clubul Gaz Metan se confruntă cu grave probleme financiare, iar opt jucători şi-au reziliat contractele. Trei dintre aceştia, Vlad Morar, Răzvan Grădinaru şi Gabriel de Moura, au semnat cu Dinamo, rivală a medieşenilor în lupta pentru evitarea retrogradării.

Reclamă

Ilie Poenaru şi-a anunţat demisia de la Gaz Metan Mediaş

Ilie Poenaru a anunţat că şi-a dat demisia de la Gaz Metan Mediaş, chiar înaintea meciului cu Dinamo, ce va avea loc vineri. Astfel, medieşenii cu juca cu echipa lui Stoican cu o echipă de juniori şi fără antrenor.

„Tocmai m-am despărțit de Gaz Metan Mediaș. Aveam doar promisiuni mari din partea autorităților, care de la săptămână la săptămână ne făceau să credem că situația se va rezolva.

Dacă reușeau autoritățile să ne plătească două salarii, doar două, eu și jucătorii stabiliserăm să rămânem. Cred că am fi reușit să ne salvăm de la retrogradare”, a spus Poenaru, citat de Pro X.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și