Închide meniul
NEWS ALERT

Ilie Poenaru şi-a anunţat demisia de la Gaz Metan Mediaş! „Tocmai m-am despărțit de echipă”. Ce condiţie puseseră jucătorii pentru a rămâne

Antena Sport Publicat: 17 februarie 2022, 12:28

Reclamă
Ilie Poenaru şi-a anunţat demisia de la Gaz Metan Mediaş! „Tocmai m-am despărțit de echipă. Ce condiţie puseseră jucătorii pentru a rămâne

Ilie Poenaru, mesaj neaşteptat pentru Toni Petrea

Hepta

„Tocmai m-am despărțit de Gaz Metan Mediaș. Aveam doar promisiuni mari din partea autorităților, care de la săptămână la săptămână ne făceau să credem că situația se va rezolva.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă reușeau autoritățile să ne plătească două salarii, doar două, eu și jucătorii stabiliserăm să rămânem. Cred că am fi reușit să ne salvăm de la retrogradare”, a spus Poenaru, citat de Pro X.

Continuă haosul la Gaz Metan! Medieșenii riscă să fie penalizați cu alte 6 puncte

Gaz Metan e în prag de faliment, iar echipa medieșană riscă să fie penalizată cu alte 6 puncte în clasamentul din Liga 1. Gaz Metan este însă amenințată cu desființarea și ar putea să se retragă din Liga 1 chiar înainte de finalul sezonului regulat.

Procesul care va decide dacă Gaz Metan reintră în insolvență a fost amânat până pe 15 martie 2022, scrie gsp.ro. Dacă ar fi intrat mai devreme în insolvență, echipa din Mediaș ar fi scăpat de datoriile către foștii angajați, lucru care nu s-a întâmplat.

Potrivit sursei citate, un alt proces vital pentru Gaz Metan a fost programat pe 23 februarie. Este vorba despre procesul cu privire la datoriile către fostul antrenor Mihai Teja și doi dintre asistenții săi. Dacă Gaz Metan nu le achită 70.000, echipa medieșană va fi penalizată cu 6 puncte în clasamentul Ligii 1. Gazul a fost deja deposedată de două puncte.

Reclamă
Reclamă

„Vreau să vă spun că și atunci când am semnat eu, în februarie, era o situație critică. Poate nu era atât de mediatizat când eram eu acolo, dar a fost o perioadă foarte grea”, a transmis Mihai Teja, potrivit digisport.ro.

9 jucători au plecat de la Gaz Metan Mediaș

Dezastrul de la club se reflectă și la nivelul lotului. 9 jucători de la Gaz Metan Mediaş au fost declaraţi liberi de contract. Horj, Trif, Lixanndru, Grădinaru, Vâlceanu, Moura, Filip, Matricardi, Yuri şi Morar vor trebuie să îşi găsească echipă în termen de 5 zile. În caz contrar, ei vor fi nevoiţi să revină la Gaz Metan Mediaş.

Anunțul îngrijorător a fost făcut pe pagina suporterilor clubului din Mediaș. Mare parte dintre jucători s-au dus la primărie, în încercarea de a primi acceptul de a-și rezilia contractul. Unul dintre aceștia a dezvăluit că se va intra în faliment și că există riscul să nu se poate disputa meciul din următoarea etapă, cu Dinamo.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:32

Dikembe Mutombo a murit la 58 de ani! Legenda din NBA a pierdut lupta cu cancerul

18:30

Farul Constanța va avea, în mod oficial, un nou stadion! Proiectul a primit „undă verde”! Anunțul clubului

18:24

Răzvan Burleanu a decis în privinţa propunerii lui Gigi Becali! Avertismentul pentru milionar: „Să cântărească foarte bine”

18:08

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 septembrie

18:00

Kylian Mbappe, mesaj emoţionant după retragerea lui Antoine Griezmann de la naţionala Franţei: „Unii ar putea crede că e devreme”

17:46

Răsturnare de situație: Adrian Mititelu NU l-a dat afară pe Marius Croitoru, de la FCU Craiova! Anunțul patronului

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 3 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 4 David Popovici, gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități: „Provin și din sistem!”. Anunțul făcut de campionul olimpic 5 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 6 Cornel Dinu, acuzaţii teribile la adresa finului său: „Ţălnar e responsabil de moartea lui Cătălin Hîldan”
Citește și