Închide meniul
EXCLUSIV

Oferta pe care i-a făcut-o Gigi Becali lui Valeriu Iftime pentru a scăpa de proces, în cazul Moruţan. Becali dă de pământ cu Comisiile: „Trebuie dat afară, nu ştie de mama lui”

Reclamă

Publicat: 17 februarie 2022, 14:18

Oferta pe care i-a făcut-o Gigi Becali lui Valeriu Iftime pentru a scăpa de proces, în cazul Moruţan. Becali dă de pământ cu Comisiile: „Trebuie dat afară, nu ştie de mama lui

Gigi Becali s-a enervat din cauza fanilor FCSB

Gigi Becali este patronul celor de la FCSB / ALEXANDRU DOBRE/ MEDIAFAX FOTO via Hepta

Pe de altă parte, Becali i-a făcut o ofertă lui Iftime: dacă vrea banii înainte să îi primească el de la Galatasaray, să îi plătească doar 200.000 de euro, în loc de 270.000 de euro. Iftime nu a fost însă de acord.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu am bani, dacă nu îmi dă Galatasaray, de unde să am bani? Va da 9% în funcţie de ce primeşte de la Galatasaray, scrie în contract. De ce să îi dau înainte. D-aia l-am vândut pe Moruţan, că nu am bani. Ce, eu îi păcălesc pe oameni? 270.000 de euro e suma. El a vrut banii înainte. Eu i-am zis că îi dau înainte 200.000 de euro, că îi vrea înainte”, a spus Becali, pentru Antena Sport.

Gigi Becali i-a făcut praf pe cei de la Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor

Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor i-a dat dreptate lui Valeriu Iftime, susţinând că Becali trebuie să mai plătească și 41.789 de euro, contribuția de solidaritate. Becali a dat de pământ cu cei care au luat această decizie, mai ales că, în contractul cu turcii e stipulat că Galata va plăti contribuţia de solidartate

„Câştigat înseamnă când e definitiv. A câştigat în primă fază, la Comisie. În contract scrie că reţine Galatasaray taxa de solidaritate şi a reţinut-o. Şi el spune că trebuie să o dăm noi. Trebuie dat afară. Nu ar trebui nici pe stradă, nu ştie de mama lui. Dacă în contract spune că Galatasaray ţine taxa de solidaritate. Sunt practici. Banii se dau după ce îi primesc.

Nu am primit de la Galatasaray. E la mintea cocoşului. Când primesc de la Galata, atunci îi dau. Îi dau pe măsură ce primesc. Un copil înţelege. I-am spus, am primit 1.1 milioane, îţi dau 9% din banii ăştia. Ce să îi explic, dacă judecătorul i-a dat dreptate lui. Trebuie daţi afară”, a mai spus Becali.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:09 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 1-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Burmaz a restabilit egalitatea 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și