Închide meniul
EXCLUSIV

Oferta pe care i-a făcut-o Gigi Becali lui Valeriu Iftime pentru a scăpa de proces, în cazul Moruţan. Becali dă de pământ cu Comisiile: „Trebuie dat afară, nu ştie de mama lui”

Reclamă

Publicat: 17 februarie 2022, 14:18

Oferta pe care i-a făcut-o Gigi Becali lui Valeriu Iftime pentru a scăpa de proces, în cazul Moruţan. Becali dă de pământ cu Comisiile: „Trebuie dat afară, nu ştie de mama lui

Gigi Becali s-a enervat din cauza fanilor FCSB

Gigi Becali este patronul celor de la FCSB / ALEXANDRU DOBRE/ MEDIAFAX FOTO via Hepta

Pe de altă parte, Becali i-a făcut o ofertă lui Iftime: dacă vrea banii înainte să îi primească el de la Galatasaray, să îi plătească doar 200.000 de euro, în loc de 270.000 de euro. Iftime nu a fost însă de acord.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu am bani, dacă nu îmi dă Galatasaray, de unde să am bani? Va da 9% în funcţie de ce primeşte de la Galatasaray, scrie în contract. De ce să îi dau înainte. D-aia l-am vândut pe Moruţan, că nu am bani. Ce, eu îi păcălesc pe oameni? 270.000 de euro e suma. El a vrut banii înainte. Eu i-am zis că îi dau înainte 200.000 de euro, că îi vrea înainte”, a spus Becali, pentru Antena Sport.

Citește și:

Gigi Becali i-a făcut praf pe cei de la Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor

Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor i-a dat dreptate lui Valeriu Iftime, susţinând că Becali trebuie să mai plătească și 41.789 de euro, contribuția de solidaritate. Becali a dat de pământ cu cei care au luat această decizie, mai ales că, în contractul cu turcii e stipulat că Galata va plăti contribuţia de solidartate

„Câştigat înseamnă când e definitiv. A câştigat în primă fază, la Comisie. În contract scrie că reţine Galatasaray taxa de solidaritate şi a reţinut-o. Şi el spune că trebuie să o dăm noi. Trebuie dat afară. Nu ar trebui nici pe stradă, nu ştie de mama lui. Dacă în contract spune că Galatasaray ţine taxa de solidaritate. Sunt practici. Banii se dau după ce îi primesc.

Nu am primit de la Galatasaray. E la mintea cocoşului. Când primesc de la Galata, atunci îi dau. Îi dau pe măsură ce primesc. Un copil înţelege. I-am spus, am primit 1.1 milioane, îţi dau 9% din banii ăştia. Ce să îi explic, dacă judecătorul i-a dat dreptate lui. Trebuie daţi afară”, a mai spus Becali.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” Vezi toate știrile
Citește și