Închide meniul

Cristi Săpunaru, gata să revină la echipa națională la 37 de ani! Căpitanul Rapidului a vorbit deja cu Edi Iordănescu: ”Îmi doresc o calificare!”

Dragoș Vasile Publicat: 17 februarie 2022, 14:31

Reclamă
Cristi Săpunaru, gata să revină la echipa națională la 37 de ani! Căpitanul Rapidului a vorbit deja cu Edi Iordănescu: ”Îmi doresc o calificare!”

Cristi Săpunaru, gata să revină la echipa națională

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Cristi Săpunaru, gata să revină la echipa națională

Edi Iordănescu face totul pentru ca România să se califice la EURO 2024. Selecționerul este dispus să apeleze și la veterani precum Cristi Săpunaru. Acesta a avut un schimb de mesaje cu căpitanul de la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până acum, Săpunaru a evoluat sub tricolor în 36 de meciuri și a purtat de 11 ori banderola de căpitan. Acesta a fost debutat la echipa națională în 2008, la 24 de ani, de Victor Pițurcă.

„Am vorbit prin mesaje, și? O să ne întâlnim să stăm de vorbă. O să văd ce o să discut cu el. O să am o discuție cu el, o să am o discuția cu familia, mai sunt o grămadă de copii care trebuie să joace. Îmi doresc o calificare, orice român își dorește o calificare”, a declarat Cristi Săpunaru, potrivit sport.ro.

Meciurile ”tricolorilor” revin la Antena 1

Antena 1 este noua destinaţie pentru meciurile României din următorii 6 ani! Spectacolul va începe în luna iunie, atunci când tricolorii debutează în Nations League.

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

Reclamă

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 21:00 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Echipele de start 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului Vezi toate știrile
Citește și