Închide meniul

Cristi Săpunaru, gata să revină la echipa națională la 37 de ani! Căpitanul Rapidului a vorbit deja cu Edi Iordănescu: ”Îmi doresc o calificare!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 17 februarie 2022, 14:31

Cristi Săpunaru, gata să revină la echipa națională la 37 de ani! Căpitanul Rapidului a vorbit deja cu Edi Iordănescu: ”Îmi doresc o calificare!”

Cristi Săpunaru, gata să revină la echipa națională

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Cristi Săpunaru, gata să revină la echipa națională

Edi Iordănescu face totul pentru ca România să se califice la EURO 2024. Selecționerul este dispus să apeleze și la veterani precum Cristi Săpunaru. Acesta a avut un schimb de mesaje cu căpitanul de la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până acum, Săpunaru a evoluat sub tricolor în 36 de meciuri și a purtat de 11 ori banderola de căpitan. Acesta a fost debutat la echipa națională în 2008, la 24 de ani, de Victor Pițurcă.

„Am vorbit prin mesaje, și? O să ne întâlnim să stăm de vorbă. O să văd ce o să discut cu el. O să am o discuție cu el, o să am o discuția cu familia, mai sunt o grămadă de copii care trebuie să joace. Îmi doresc o calificare, orice român își dorește o calificare”, a declarat Cristi Săpunaru, potrivit sport.ro.

Meciurile ”tricolorilor” revin la Antena 1

Antena 1 este noua destinaţie pentru meciurile României din următorii 6 ani! Spectacolul va începe în luna iunie, atunci când tricolorii debutează în Nations League.

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

Reclamă

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj Vezi toate știrile
Citește și