Închide meniul

Moment istoric! Primul meci de fotbal care se va juca pe stadionul Arcul de Triumf. Anunţul făcut de FRF

Antena Sport Publicat: 17 februarie 2022, 17:56

Reclamă
Moment istoric! Primul meci de fotbal care se va juca pe stadionul Arcul de Triumf. Anunţul făcut de FRF

România U21 - Finlanda U21 se va juca pe stadionul Arul de Triumf

Profimedia

Selecţionata de tineret a României, antrenată de Florin Bratu, va disputa două partide amicale în martie. Primul meci va fi pe stadionul Arcul de Triumf, cel cu Finlanda. Al doilea va fi cu selecţionata Marocului în deplasare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România U21 – Finlanda U21 se va juca pe Arcul de Triumf

Selecționata pregătită de Florin Bratu va disputa două jocuri amicale în luna martie, cu Finlanda, pe teren propriu, și cu Maroc, în deplasare. România Under 21 se va reuni pe 20 martie. Primul joc din cadrul acestei acțiuni e programat pe 25 martie, cu Finlanda, pe stadionul Arcul de Triumf. Meciul va începe la ora 17:30. Finlanda ocupă locul 4 în Grupa 1 din preliminariile pentru EURO 2023, în spatele Croației, Norvegiei și Austriei, formație care are un meci în plus. Din grupă mai fac parte Azerbaidjan și Estonia.

Patru zile mai târziu, pe 29 martie, tricolorii vor întâlni Maroc, în deplasare. Locul de disputare și ora de start a acestei partidei urmând a fi stabilite ulterior„, se arată într-un comunicat remis de frf.ro.

Naționala U21 a României continuă astfel pregătirea pentru turneul final din 2023, găzduit de România și Georgia. Calificată deja la EURO 2023 din postura de țară gazdă, România U21 dispută meciuri amicale pe perioada preliminariilor.

Noua arenă de la ”Arcul de Triumf” a fost inaugurată pe 3 iulie, cu meciul de rugby dintre România și Argentina, scor 17 -24. Până acum s-au jucat doar meciuri de rugby pe noua arenă. Ucraina şi Franţa, la EURO 2020, s-au antrenat acolo, dar şi CFR Cluj, înaintea unui derby cu FCSB.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și